Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Tak, tylko że nokaut techniczny.
T.K.O.
Też żałuję. :sad: Dobrze, że hajp jest na tyle duży, że można znaleźć bratnią duszę, która odczuwa to samo. ;)
ko po GBL,, trzy słowa, a jakże pocieszne hehe
Jak spróbujesz i nie wyjdzie to nie zapomnij zdać raportu tutaj jak było
PURE GBL pisze:Kurwinoxy rodza sie zaszczepione alkovirusem, chlanie macie we krwi wiec ciezko Ci bedzie osiagnac k.o. po gblA tak powaznie to nie wiem nigdy nie probowalem, ale skad Ci sie wzielo ze przekrecajac sie na helu nic sie nie czuje?
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
W klubie osunąłem się jakiej lasce na ramiona. Bardzo się przestraszyła, wezwała karetkę. Bełkotałem, że jest ok, tylko mnie połóż na godzinkę. Oczywiście przebłyski co kilkanaście sekund. Jakiś policjant dociska mnie do gleby, karetka, SOR, cewnik i weflon. Króplówka świętnie mi zrobiła, z rana poszedłem na zajęcia :D
Co do uduszenia wymiociniami, to wieksze ryzyko jest przy alkoholu, za sprawą stymulującego działania GBL.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów