Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 67 / / 0
Ja to nie wyobrazam sobie nocki na fecie bez mj zawsze jak sie nastukam musze duzo jarac tak samo jak i pic piwa. Ale co do jarania to mozna palic i palic bo nie kopie prawie wogole ja to jak jestem natrzaskany i zjaram kora dobrego skuna to przez 5 minut mam taka euforie ze stan konkretny ale zaraz slabnie i po 15t minutach nie czuc ze palilem . Zawsze tak mam
  • 358 / / 0
Całkiem fajny miks,gadka to już leci jak wodospad ale na minus idą wkrętki,że coś jest nie tak,serducho chociażby.
  • 2 / / 0
Zawsze wiadome po kilku nockach walnac bucha na sen albo swiezo po luncie, (zwiazek z matka u mnie juz 8 rok) i tak jak zawsze mi pomgal skunik zasnac, tak teraz zaraz mam stan pod zawalowy, lewa reka mi dretwieje i "odlatuje" mysle, ze zaraz bd zwawal. Tez tak macie? moze byc toi zwiuazane z cukrzyca i niskim poziomek cukru okolo 25 jednostek?
  • 41 / 1 / 0
Najgorszy miks jak dla mnie, jak zaczyna mi zawsze schodził amf to przez palenie mój stan psychiczny jest totalnie do niczego to mało powiedziane, wtedy psychika bardzo cierpi.
  • 3 / / 0
Próbowałem miksu ganja potem amfa i powiem że mam mieszane uczucia. Wzrost kreatywności i pobudzenie do działania, o wiele słabszy zjazd i brak złego nastroju. Serce bije jak szalone, straszliwe kłucie.
Jednak wydaje mi się, że zmiana kolejności byłaby nieco lepsza.
  • 63 / 10 / 0
Sorka za odświeżenie wątku, ale dorzucę coś od siebie, może się komuś przyda.

Ten miks jest genialny, ale tylko wtedy, gdy wiemy ile czego zażyć. Zacznijmy przede wszystkim od tego, że warto mieć wcześniej doświadczenia osobne z obiema rzeczami.

Najpierw oczywiście walimy proszek- można ile się chce, najlepiej dopasować po prostu pod siebie. Mile widziany sort dobrej jakości. Gdy już nas wystrzeli, proszeczek spłynie z zatok i już guma do żucia w ruchu, nie możemy usiedzieć na dupsku- nabijamy lufkę czystego, naturalnego zioła (niech ręka boska broni przed syntetycznymi gówienkami, bo stan przedzawałowy gwarantowany!). Najlepiej, by była to dobra sativa. Ja zawsze ściągałam na początek trzy maszki- mrówki na głowie, banan na twarzy, ścieranie się faz- coś wspaniałego. Po kilku godzinach kolejne trzy buchy i zaczynają się w głowie kompletnie pokręcone myśli, kreatywność level Bóg- nic, tylko siedzieć z dyktafonem albo zeszytem i zapisywać, bo to wszystko jest genialne i ma sens. Za kolejne parę godzin można sobie kolejne 2, 3 buszki ściągnąć na smaczek jeśli ma się chęć. Nie więcej! Kiedyś przedobrzyłam spalając ogromnego jointa i myślałam, że wnet zejdę z tego świata - ucisk w głowie niesamowity, serce waliło jak kafar, nie mogłam ustać na nogach. To było najgorsze 15 minut w moim życiu. Szczęście w nieszczęściu, że tak szybko minęło! To, co potem miałam w głowie opisać się nie da (zupełnie inny świat, nic tylko książkę pisać i obrazy malować); ale nie chciałabym tego powtórzyć.

Ogólnie rzecz biorąc: znajmy siebie, swoje możliwości a przede wszystkim to, co chcemy zażyć. Nic odkrywczego, ale moim zdaniem zawsze warto o tym przypomnieć... A najlepiej nie zapominać :P .
Niektórych filmów nie znajdziesz na torrentach... ;)
  • 266 / 10 / 0
Ja bardzo lubię ten mix . feta + zioło bardzo dobrze się łączą. Zielsko podbija faze amfy w taki przyjemny nienachalny sposó, zaś feta nie pozwala się ujebać zielonym .
Marysie polecam również na zjazdach poamfetaminowych (zamiast benzo) + Pyralgina jak coś boli, a boli na pewno :-D
  • 1817 / 111 / 0
Ja juz to kiedys tu pisalem ale napisze jescze raz.Dla mnie mix amfa/meth+zioło wymiata i jest to najlepsza kompozycja dragow wedlug mnie.Wiem ze przebija to mix amfa/meth+heroina(speedball)ale dla mnie taki mix z wiadomych wzgledow odpada(bagno nie do wyjscia :D) Mix amfa/meth+zioło jest genialnym polaczeniem substancji ktore sie wzajamnie dopelniaja i dopieszczaja dajac zajebisty stan ktory ja osobiscie uwielbiam i ... nie,nienapisze ze polecam ale naprawde moj ulubiony mix i zacny stan :)

PS no bym bym zapomnial o zimnym piwku w klimatyzowanym klubie albo przed :D
  • 79 / 2 / 0
No pierwszy i najlepszy mix jaki dotąd miałem idealne połączenie dwóch kompozycji łączy się w cudowną całość pokrytą śmiechem i wszechobecną mocą. Jakbym najarany latał z Jetpackiem na plecach.
Bo Bóg nie zjawi się tu, gdzie się bawi bestia
  • 3406 / 536 / 0
Dobry mix, w sumie to mi sie przypomnial.

W starych czasach z kumplem zrobilismy takie polaczenie, smiech i wkretki masakrycznie pozytywne.

Obecnie to moje dwie najgorsze substancje, dlatego nawet nie podchodze.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.