Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1889 / 72 / 3
Ósmy dzień w ciągu. Kto da więcej?
Spoiler:
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 262 / 1 / 0
dawka 5-7mg na pierwszy raz,czego sie spodziewac?
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 316 / / 0
O kurwa srogo. Jak tylko wrócę z roboty to lecę, sam jestem ciekaw czy zryje mnie bardziej niż ostatni miks flubromazolamu, butyr fenta, 6apb i 2-FA. Fanom dysocjantow polecam chociaż pewnie można kipnac, ale chuj tam. Takiej jazdy jeszcze kurwa nie było, nawet 3-meo mnie tak nie zryło jak to.
Próbowałaś po kablach?
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1709 / 11 / 0
the worst drug in history of the world a! Mialem 9mg w postaci uśmiechniętej pigułki. Może i mała dawka. Prócz dziwego podekscytowania NIC. Pewnie kumpel benzydamiy. NIC, NIC, NIC a zakrapiałem sporą ilością alkoholu.

Poprawione - hip
  • 262 / 1 / 0
a 1,5mg pyrazolamu bedzie mialo wpływ na faze?
I troche a-PHP,poczekac jak zejdzie czy walic i sie nie przejmowac %-D
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1889 / 72 / 3
No dzisiaj jakoś chyba po kablach polecę, bo mięsko mnie już konkretnie boli, a kolki mam krótkie (0,33) to w udo ni chuj nie wejdę pewnie. <spaślak>
Czekam do raniutka tylko, pompka już pełna.
Jean może się wypowiedzieć, bo w 5 dniowym ciągu był i po kablach właśnie walił.
9 dzień. %-D

Edit:
Nie poszło po kablach, za bardzo trzęsą mi się łapy ogólnie, a jeszcze po treningu jestem. No i za duże ryzyko, że ktoś z domu mnie znajdzie na glitchu. A i tak od wczoraj mam gadki o odwykach. :nuts:
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
  • 70 / / 0
ktos tu pytal o czas dzialania
pare tygoni temu jako ze konczył się zapas meo to postanowilem calość rozpusićić w wodzie i zapodac p.r
o godzinie 22 wszystko poszlo bez problemow i czulem narastajaca dysocjacje i nagle bum budzie sie w łóżku jest godzina 6 i mam totalny oczopląś .musialem rano jechac na rowerze wiec wypilem kawe i w droge o 9 i trzymało mnie gdzieś do godziny 13!
bardzo sie ciesze ze to juz koniec meo bez porównania dla kochanego MXE
  • 1889 / 72 / 3
Meo ma duży potencjał. Głównie terapeutyczny. I chyba będzie moim ulubionym dysocjantem.

~Michael Linnel
  • 316 / / 0
Do tej pory jak dla mnie mexa była numer 1, ale meo podbiło moje serce. Jedyne co mi się nie podobało, to krótkie działanie, ale może dlatego, że małe dawki w mięsko szły - 15mg.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1889 / 72 / 3
Ototo dokładnie. Morda spróbuj 25-30 mg, co to jest za wykręcenie. <3

~Michael Linnel
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.