Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 95 / 3 / 0
Jak sądzicie, używanie 3mmc w dawkach terapeutycznych codziennie albo co drugi dzień(50mg-80mg, zarzucanie co kilka godzin) wyrobiłoby tolerancję?
Ostatnim razem 3 malusieńkie kryształki(coś około 50mg) dawało bardzo fajną euforię. Piszę to, bo pewnie ktoś napisze, że taka dawka jest bezużyteczna.

Przymierzam się do takiego eksperymentu, mam zamiar w praktyczny sposób wykorzystać tą substancję, nie obchodzi mnie rekreacja i balowanie przy jej pomocy.
Uwaga! Użytkownik CherubAnatema nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 11 / 0
Zdaj relacje, chociaż wątpie abyś po kilku dniach czuł te 50-80mg.
Anaboliczny dżentelmen.
  • 823 / 11 / 1
Nie jestem pewny ale czy wrzucanie codziennie 3mmc nie spowoduję ZS ? Ale tak czy siak to po iluś tam dniach już przestanie działać i będziesz wypłukany z serotoniny przez następne kilka dni konkretnie.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 977 / 222 / 0
Tak, wyczyścisz się z serotoniny i spowodujesz stany depresyjne.
  • 1959 / 57 / 0
nota600 pisze:
Nie jestem pewny ale czy wrzucanie codziennie 3mmc nie spowoduję ZS ? Ale tak czy siak to po iluś tam dniach już przestanie działać i będziesz wypłukany z serotoniny przez następne kilka dni konkretnie.
Wrzucanie codziennie nazywa się po prostu: byciem w ciągu, ergo, nie powoduje żadnego ZS. Widzę niezłe zdziwienie i strach na oczach userów, gdy ktoś przytoczy dawki 50mg/dzień, ale przerobienie kilku/kilkunastu gram tego czy mefedronu w ciągu tygodnia nie robi na nikim wrażenia %-D .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1987 / 108 / 0
Przerabiałem w takiej opcji - raz albo dwa razy 100-150mg, a potem przez może dwa dni, gdy była potrzeba stymulacji i uzyskania tego stanu całkowitego zrozumienia emocji - po ok. 30mg. Nie nazwałbym tego ciągiem i nie brnąłem w to dłużej. Co mogę powiedzieć - te 30mg działały dużo bardziej zauważalnie w momencie gdy były poprzedzone właśnie konkretniejszą dawką noc wcześniej. 30mg zarzucone bez takiego przygotowania były dużo mniej odczuwalne.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 3 / 0
Dziękuję za opinie. Niebawem dam znać.
Uwaga! Użytkownik CherubAnatema nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 4 / 0
Mimo delikatnego wpływu tej substancji na psychikę, uważam że po dwóch tygodniach takiej "terapi" pod kopułą będą się działy złe rzeczy krótko mówiąc.
Suddenly I knew exactly what I needed to do.
  • 95 / 3 / 0
Planuję zarzucać co drugi dzień albo robić ciąg 3/4 dniowy, potem przerwa.
  • 113 / / 0
Spróbuj etylofenidatu , 20-30mg dziennie i jest moc i motywacja do działania.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.