(benzo mode on
jaką drogą najbardziej oplaca się ładować dla najsilniejszych efektów ?
faza bardzo przyjemna, nie nosi cię jakos, stymlacjana serce wchodzi ale przy takic hdawkach jest do zniesienia
przyjazne podejscie do swiata i jakby lepsze zrozumienie róznych rzeczy
natomiast zwaął jest dziwna i to na niej chcialbym sie skupic
otóz po 3 godzinach po oralu momentalnie z przyjemnnej radosnej fazy zaczął się pogrzeb wszelkich nadziei i radości, kazda radosna myśl zmieniała się w obłęd i piekło
sęk w tym że trawo to max 8 minut i potem wracał przyjemny stan fazy :huh:
nigd sie z takim czymś nei spotkałem
potem znowu wrocila na jeszcze wkrócej zwala, potem znowu faza i zwalaa nic nie dorzucalem
na koniec jebnalem etizolam i poszedłem w kime
nowy sort jest na pewno wart uwagi,nie wiem jak jest z dorzutkami ale dorzutka po 2.5 godziny chyab porobilaby fajnie, potem benzo na ten zjebany zjazd i stymulacje i cymes
w porownaniu do 3mmc duzo wieksza stymulacja i mniejszy nieogar, zachowywalem się jak trzewymimo ze mnie klepalo ostro
moze za jaksi czas psrobuje wiekszej dawki
Generalnie za chuja nie potrafię obiektywnie porównać tych 3 ketonów... Jakoś mi się te wszystkie fazy zmywają, kotłują i mieszają. Po prostu na trzeźwo nie pamiętam zbyt dobrze tych wszystkich euforycznych doznań
Aha, jak już faza schodzila to dorzucilem 3-MMC i zadziałało jak należy. Zjazd się pojawił, ale dość lekki. Potem bez skutku próbowałem się uśpić gblem, co mnie trochę zdziwiło, bo giebelson zawsze dawał radę po ketonowych zabawach.
Generalnie wydaje mi się, że warto spróbować etylonu i jest mocno niedoceniany przez forumowych towarzyszy.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.