Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Nic z tego. Jedyne co czułem to cholerna potliwość około godziny po aplikacji.
Dodam, że 300mg kody robi mnie bardzo dobrze, a tu taki zonk.
Mam spodziewać się jakiegoś skręta po tym?
tur3k pisze:Czy B-F wchodzi w jakieś interakcje z moklobemidem ? W teorii nie widzę przeciwwskazań, lecz lepiej się spytać niż potem ktoś miałby dzwonić pod 999.
Poniższe jest nieaktualne - jest to trójwymiarowa wizualizacja cząsteczki fentanylu w receptorze opioidowym.
tur3k pisze:tur3k pisze:Czy B-F wchodzi w jakieś interakcje z moklobemidem ? W teorii nie widzę przeciwwskazań, lecz lepiej się spytać niż potem ktoś miałby dzwonić pod 999.
berry ci panowie mieli inwencje. strzykawka, palec- toz to prostackie by dla nich było. owi wynalazcy opracowali autorska metode: jeden drugiemu wsadził w dupsko lejek i potem wsypał proch. nic sie nie zmarnowało. efekt okreslili jako "średni". jak mi to powiedzieli to miałem polewkę do łez przez tydzień. oczami wyobraźni wciaż widziałem poślady spomiedzy których wystaje lejek. do tego ponoć był czerwony.
Jest to jedyna droga administracji, która działa na mnie (prócz iv- nie testowalem).
Także szkoda towaru na sniff.
Spalaj to!
oxan pisze:wystarczy wygooglować hasło-moklobemid interakcje. juz na 1 miejscu masz "wzmacnia działanie opioidowych leków przeciwbólowych". wygoogluj i poczytaj :)
Dobra, to może inaczej: czy mogę w miarę bezpiecznie palić/pukać BF-a będąc na moklo i nie dostanę ZS ?
pytasz o bf- zawsze istnieje mozliwosc interakcji pomiedzy opio a imao. w przypadku bf jest ona mało prawdopodowbna. co nie znaczy, że nie zachodzi. grupa poch piperydyny, a do niej nalezy bf wbrew pozorom jest b.bezpieczna, równiez pod wzgledem interakcji. nie oznacza to jednak, ze można lekceważyc temat. w każdej ulotce z preparatami fnt, a bf to przecież jego analog pisze-nie łączyć z imao. możesz byc np. nadwrazliwy i owa interakcja zajdzie. faktem jest, że moklo to b.bezpieczne imao(dlatego jako jednen z niewielu dostepny w lecznictwie otwartym) i wchodzi w ciężkie interakcje z opio dość żadko. ale jak podkreslam, nie jest to niemosliwe i nalezy zawsze miec to na uwadze jesli podejmuje sie ryzyko łączenia tych 2 substancji.
To może być dla mnie strzał w dziesiątkę jeśli opcja jest wykonalna, bo koda krótko trzyma, a w acetylację majki i palenie H z folii nie chcę się bawić, a igiełek unikam od paru miesięcy i niech tak zostanie :cheesy: Stronę wcześniej oxaś pisał, że 'podanie na błonę śluzową jamy ustnej' wypada całkiem nieźle, ale powinien to być freebase. Rozumiem, że przerabia się to do wolnej zasady tak samo jak majkę ?
No i jeszcze jedno pytanko, bo mi się przypomniało - czy w warunkach domowo-metkatowych że się tak wyrazę idzie zrobić z BF-a np fenta albo inną pochodną silniejszą od butyra ? Wszak na dłuższą metę to bardzo droga zabawa.
Co tu ostatnio taka cisza ? Nikt tego nie ćpie ?
B-Fa miałem 1g rozcierki (100mg czystego )
Vaporyzowalem to na grzalce w epapieriosie na odwal więc straty pewnie spore ( nie umiem z folii ani iv ) Odrobina rozcierki ( może ze 20- 30mg dawało mi cudowne wejście i miły krótkotrwały stan )
Czyli gram styka na 30 faz / 80 zł
Nawet kreska B-F 50mg do nosa dawała konkret jazdę
Ten gram wapowalem parę dni jak szalony a ubywalo nie wiele i on jakby się nie kończył!
Zamówilem 2 i drugi dałem kumplowi bo czułem sie zaspokojony i nie miałem ciśnienia na więcej
Żadnego zejścia czy syndromu odstawiennego ( ale po dłuższych ciagach słyszałem że hardkor)
PST żeby mieć 30 faz musiał bym wydac 30 * 17zl ( 3*250 ) =510zł Tolerka zerowa ale dopiero 750g kerfura czy kresto robi dobrze
PST działa fajnie ale za bardzo w 'tle' a ją jako stary mefedroniarz muszę mieć wjazd i pizde ostra i bf to daje
Wiem, że na testach aptecznych BF nie ma szans wyjść, więc z tego wniosek że do morfiny się nie metabolizuje (nie wgryzałem się w temat kompletnie), a co z badaniami krwi w szpitalu?
Zanalazłem na wikipedii:
Studies on urinary excretion revealed that almost all of the injected butyrfentanyl was excreted or metabolized within the first 3 h after injection, and only very low concentrations were still detectable after 3 h.
OK, żeby jasno postawić pytanie - czy zaawansowane testy szpitalne są "skalibrowane", by wychwycić ślad BF, tudzież jego metabolitów (przy założeniu, że są one szeroko znane).
---------------------------
Ze swojej strony dodam, że BF jest mega. Nie wiem czy to najlepsza droga podania, ale waporyzowany na grzałce e-fajkowej jest mega wydajny, a ciekawostka, że gdyby mi to ktoś podał i nie powiedział, co to za rodzaj dragu, to bym chyba nie strzelił, że opio.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kokoalfabet.jpg)
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki
Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/442-2159.jpg)
Fabryka narkotyków zlikwidowana
Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mikrodawkowanko.jpg)
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit
Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.