bbk pisze:Nie próbowałem, mam zamiar niedługo, ale nie sądzę, by nowość kosztująca 35zł miała dawkowanie substancji za kwotę trzykrotnie wyższą :D
Wychodząc z założenia że vendor bierze próbną partie i nie jest jej wiele wiadomo że cena będzie wysoka aby nie było strat, ale jeśli jest inaczej i vendor zaopatruje się w ilości aby cena na początku była osiągalna dla każdego?
Pomijając ten offtop to z małą tolerancją można uzyskać efekt przy około 200mg, dla kogoś kto nie ma wogóle tolerki to 200mg jest zdecydowanie za dużo, ponieważ uniemożliwia funkcjonowanie w społeczeństwie..
Teraz pytanie do siędzących w temacie.. Czy czas 1h półtrwania związku to długo czy krótko?
Jaki wynosi dla mefa a jaki teraz do 3mmc? Wiem że nie ma co porównywać ale średnio to chyba te substancje mają podobnie..
krychu pisze:Tak się właśnie zastanawiam czy każda nowość musi być droga?bbk pisze:Nie próbowałem, mam zamiar niedługo, ale nie sądzę, by nowość kosztująca 35zł miała dawkowanie substancji za kwotę trzykrotnie wyższą :D
Wychodząc z założenia że vendor bierze próbną partie i nie jest jej wiele wiadomo że cena będzie wysoka aby nie było strat, ale jeśli jest inaczej i vendor zaopatruje się w ilości aby cena na początku była osiągalna dla każdego?
Pomijając ten offtop to z małą tolerancją można uzyskać efekt przy około 200mg, dla kogoś kto nie ma wogóle tolerki to 200mg jest zdecydowanie za dużo, ponieważ uniemożliwia funkcjonowanie w społeczeństwie..
Teraz pytanie do siędzących w temacie.. Czy czas 1h półtrwania związku to długo czy krótko?
Jaki wynosi dla mefa a jaki teraz do 3mmc? Wiem że nie ma co porównywać ale średnio to chyba te substancje mają podobnie..
a nadaje sie to dla kilku osób na impreze dosyc sporą w snifach po 150mg co jakis czas + alko ??
Inni nie mają pojecia o tolerce itp wiec dla nich to caly czas tak samo działa.
na mefa z alko reagują dobrze, na 3mmc tez wporządku.
Czas półtrwania to czas połowicznego rozpadu związku. Powiedzmy że czas półtrwania to 1h. Od momentu kiedy wciągasz mija dajmy na to 5min i wchodzi ci peak. 1h później działanie jest już wyczuwalne tylko w 50% tego co na początku peaku. 2h później już tylko w 25%, 3h później już tylko w 12%, po 4h to już jest tylko 6% początkowej mocy. Co godzinę działanie słabnie o 50%. Dla wciąganego mefa czas półtrwania jest niższy niż godzina, ja bym powiedział że to 30-45min. Dla wciąganego 3-MMC ten czas jest dłuższy niż godzina, ja bym powiedział że 90-120min coś takiego.
@pennywise
Nikt jeszcze tego tak nie testował, sam musisz obczaić czy to sie nada.
Na konkurencyjnym forum jest opis jednego z użytkowników że przyjemna aktywność związku(czyt. euforia) zaczyna się już w granicach 70-80mg, peak trwał 1.5h stymulacja znikoma, brak zejścia.
Jestem ciekawy jak hardkory z hypka będą oceniać takie dawki :nuts: hehehe
Jest jeszcze opcja którą przedstawiłeś ale poczekajmy z domysłami może do poniedziałku aż siły wyższe(czytaj obowiązki codzienności) spowodują konieczność powrotu do świata żywych :yay:
Swoją drogą pewna dama się pochwaliła że około 70 może 80mg wpłyneło na nią bardzo milutko, a ktoś inny pokusił się nawet o stwierdzenie że jest to lepsze od 3mmc
Tylko proszę mi tu nie wyskakiwać bo wiadomo że na każdego to działo inaczej i jednym się spodoba a innym nie podejdzie i nic tego nie zmieni..
Anon pisze:@krychu
Czas półtrwania to czas połowicznego rozpadu związku. Powiedzmy że czas półtrwania to 1h. Od momentu kiedy wciągasz mija dajmy na to 5min i wchodzi ci peak. 1h później działanie jest już wyczuwalne tylko w 50% tego co na początku peaku. 2h później już tylko w 25%, 3h później już tylko w 12%, po 4h to już jest tylko 6% początkowej mocy. Co godzinę działanie słabnie o 50%. Dla wciąganego mefa czas półtrwania jest niższy niż godzina, ja bym powiedział że to 30-45min. Dla wciąganego 3-MMC ten czas jest dłuższy niż godzina, ja bym powiedział że 90-120min coś takiego.
Anon pisze:@krychu
Wydaje mi się, że jest tu parę niedociągnięć i niedomówień. Chyba nie do końca o to tutaj chodzi.
https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
opinie: "Za grubo", "zajebiście", "lepsze niz 3MMc"
jeden minus - nie potrafili po tym chodzić...
Sam testowałem i jednak wolę 3mmc, albo TO w miksie z 3mmc.
Żre po gardle na tyle ze na drugi dzień po przerobieniu grama samemu miałem zapalenie gardła.. ;)
Przy większych ilościach miałem efekt podobny do małej dawki GBL'a - kręciło mi sie we łbie
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.