Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Kupiłem testowałem i powiem tak: sniffem nic nie sieka, za to 500mg oral zrobilo mnie ciekawie, samopoczucie eleganckie nie ma takiej mocy jak 3mmc ale w duzyich ilosciach czuc sile
"Kiedy zasypia dzień lepiej szybko los zmień zanim w koszmar się zmieni i odbierze twój tlen"...
  • 64 / 1 / 0
Witam mam pytanie czy 4bmc jest lepszy od 3mmc ??i jakie sorty mieliscie w kryształkach wygladem do 3mmc czy inne??
  • 311 / 14 / 2
Dla mnie bez porównania, pół grama brefa nigdy nie dało takiej euforii jak 3mmc w ilości 350mg.

Miałem zawsze kryształki całkowicie przezroczyste, jakby czystość podchodząca pod 100%, 2-3x większe niż cukier.
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 992 / 17 / 0
brefedron jest inny, spokojniejszy, bardziej empatyczny i mega euforia pochodzi z rozmowy (i działa długo, mnie trzymało 4h, po 5h schodziło całkiem). A dzień wczesniej jadłem 3-MMC. To są inne substancje, 3-MMC to leżysz i słuchasz muzyki i jest Ci dobrze empatia też jest, a 4-BMC to leżysz i rozmawiasz, muzyka w tle, gadasz gadasz empatia wiadrami się leje, na wejściu psychodela...
Za to branie 4-BMC samemu to lipa straszna, 3-MMC no problem mozna samemu walić. Brefik nie ma takiego ciśnienia na dorzute ani zwały w końcu to swego rodzaju antydepresant.
Po co to wciągać, co chwilkę post że sniff chujowy i gryzie, jakby to miało chociaż taki sens jak w 3-MMC że jesz i dociągasz na wejściu, a tutaj nie ma. Serio chyba lepiej PR to podać jak ktoś chcę szybką drogę, z wejściem. (tylko nie wiem czy też nie było problemu takiego, że potem potrzebna jest maść na ból dupy).
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 906 / 36 / 0
Ja już to w tym temacie pisałem, dla mnie bref daje o poziom wyższą euforię niż 3mmc, i wcale nie potrzebuje do tego towarzysza do rozmowy. Empatia wywalona w kosmos i to może dzięki temu mam takie odczucia, ale rozmowa nie jest konieczna żeby odczuwać euforię. W dodatku zdecydowanie mniejsze pobudzenie niż w trójce, ale dużo zależy od sortu. Trzyma też dłużej niż 3mmc, około 3-4 godzin przy optymalnej dawce.
297 dni czystości (05.01)
  • 1891 / 425 / 4
bbk pisze:
Dla mnie bez porównania, pół grama brefa nigdy nie dało takiej euforii jak 3mmc w ilości 350mg.

Miałem zawsze kryształki całkowicie przezroczyste, jakby czystość podchodząca pod 100%, 2-3x większe niż cukier.
przemo8848 pisze:
a już to w tym temacie pisałem, dla mnie bref daje o poziom wyższą euforię niż 3mmc, i wcale nie potrzebuje do tego towarzysza do rozmowy. Empatia wywalona w kosmos i to może dzięki temu mam takie odczucia, ale rozmowa nie jest konieczna żeby odczuwać euforię. W dodatku zdecydowanie mniejsze pobudzenie niż w trójce, ale dużo zależy od sortu. Trzyma też dłużej niż 3mmc, około 3-4 godzin przy optymalnej dawce.
heh... dobrze wiedzieć, że każdy z nas jest inny, każdy z nas prowadzi inny tryb życia, inna suplementację, inaczej śpi, ma inne ciągi itp...

ale do uja no...czy bref jest lepszy od 3MMC?
DXM
  • 311 / 14 / 2
Sam widzisz, jednoznacznie nie da się stwierdzić... Na brefedronie muzyka nie wchodzi tak cudnie, libido zostaje raczej w punkcie wyjścia, ale za to jest dużo mniejszy zjazd, u większości mniejsze ciśnienie na dorzutkę i jest bardziej lajtowy dla ciała.
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

• 1891 / 425 / 4
bbk pisze:
Sam widzisz, jednoznacznie nie da się stwierdzić... Na brefedronie muzyka nie wchodzi tak cudnie, libido zostaje raczej w punkcie wyjścia, ale za to jest dużo mniejszy zjazd, u większości mniejsze ciśnienie na dorzutkę i jest bardziej lajtowy dla ciała.
... czyli z teorii - 3MMC lepsze ... ale i tak sobie przetestuję.

dorzutki czy zjazd to dla mnie żaden wyznacznik jakości - liczy się faza szczura
DXM
  • 311 / 14 / 2
Zabrakło mi wcześniej słowa... brefedron wyróżnia dodatkowo taka.. naturalność. Nie czujesz, byś łykał chemię.

• 1891 / 425 / 4
bbk pisze:
Zabrakło mi wcześniej słowa... Brefedron wyróżnia dodatkowo taka.. naturalność. Nie czujesz, byś łykał chemię.

takie coś było możliwe jedynie przy kokainie i nie spotkałem się jeszcze z substancja amf/b-k, która by nie zalatywała chemia na "języku" ... mówisz , że ten jest "inny" - na pewno sprawdzę.
DXM
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...