4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 611 / 133 / 0
kiedyś spotkałem się z podłużnymi i przeźroczystymi kryształami 3mmc.
Co do mdłości to może ethcat.
  • 183 / 1 / 0
No i tak jak się pewnie większość spodziewała, wróciłem ;P Forum co prawda nie czytam, tylko chciałbym zapytać o coś, co miało być meta, okazało się mefem a teraz to ja sam nie wiem czym jest. Krysztal ładny, przezroczysty z miejscami białego nalotu w środku. Zapach dziwny, chemiczny, trochę jak proszek do prania lub soda. Znieczula gardło, język, dziąsła. Było około 0.3, dzielone na 4, w proch i wciągnięte. Wypierdolilo z butów totalnie zarówno mnie jak i ziomka, który ketony jadł w ilościach hurtowych. Sucho w ryju, nieogar, mgła lekka dopóki nie skupiasz wzroku na jednej rzeczy, euforia i empatia wylewają się uszami. Te 70mg zjedzone około 14 trzymało dobrze do 20 i potem zaczął się zjazd - zmęczenie, uczucie 'nie wiem co ze sobą zrobić', całkowity brak apetytu z resztą podczas działania też. Nie spałem do 6 rano a jak zasnąłem to i tak co pół godziny się budziłem, a sen ciężki, fale gorąca i zimna, dreszcze, gęsia skóra. Częste oddawanie moczu także odnotowane. Możliwe że był to mefedron? Gdzieś czytałem że nie powinien mieć zapachu i to mnie w sumie zmusiło do napisania tego posta, gdyż zamierzam spróbować tego IV, ale nie jestem pewien cóż to dokładnie jest... i pewnie nie będę. Ale warto spytać.
Uwaga! Użytkownik dzigit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 245 / 13
1 - Za mała ilość by to był mef
2 - Nie ten zapach
3 - Nie taki czas działania

To było coś innego...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 183 / 1 / 0
No właśnie dokładnie te 3 rzeczy mi się nie zgadzają... Jest w ogóle jakaś szansa żeby ogarnąć co to jest?
Uwaga! Użytkownik dzigit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 611 / 133 / 0
może alfa pvp ?
  • 183 / 1 / 0
A i dodam jeszcze, że gorzkie dość w smaku. A na zjeździe bardzo łatwo się było poryc, ale akurat jakoś o tym wiedziałem, że ketonowe zjazdy są ciężkie i co chwile wmawialem sobie że wszystko jest ok, nic mi nie będzie i wcale nie jestem degeneratem jeśli raz na miesiąc coś przyjebie :D
  • 183 / 1 / 0
Tak, to chyba na pewno była alfa :D Wapowanie miazga totaaaaaal! Nakurwiamy Kavinskiego :D
  • 611 / 133 / 0
wiedziałem kurna, wiem bo gdy zarzuce mam dokladnie to samo co pisałeś wyżej...klasyczne objawy alfy.Podejrzewałem jeszcze że to może być 3-4dmmc.Wszędzie wałki...GOOD SHIT
  • 126 / 3 / 0
Niby "MDMA", myślałem że mef, w końcu nie mam pojęcia. Biały kryształ, bezwonny, kwaśno gorzkawy smak. Znieczula język przy teście podjęzykowym. Chodzi po 70 za 1g. Cóż to może być, czy mef??
  • 1854 / 217 / 37
A jakie w działaniu ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.