4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 610 / 133 / 0
kiedyś spotkałem się z podłużnymi i przeźroczystymi kryształami 3mmc.
Co do mdłości to może ethcat.
  • 183 / 1 / 0
No i tak jak się pewnie większość spodziewała, wróciłem ;P Forum co prawda nie czytam, tylko chciałbym zapytać o coś, co miało być meta, okazało się mefem a teraz to ja sam nie wiem czym jest. Krysztal ładny, przezroczysty z miejscami białego nalotu w środku. Zapach dziwny, chemiczny, trochę jak proszek do prania lub soda. Znieczula gardło, język, dziąsła. Było około 0.3, dzielone na 4, w proch i wciągnięte. Wypierdolilo z butów totalnie zarówno mnie jak i ziomka, który ketony jadł w ilościach hurtowych. Sucho w ryju, nieogar, mgła lekka dopóki nie skupiasz wzroku na jednej rzeczy, euforia i empatia wylewają się uszami. Te 70mg zjedzone około 14 trzymało dobrze do 20 i potem zaczął się zjazd - zmęczenie, uczucie 'nie wiem co ze sobą zrobić', całkowity brak apetytu z resztą podczas działania też. Nie spałem do 6 rano a jak zasnąłem to i tak co pół godziny się budziłem, a sen ciężki, fale gorąca i zimna, dreszcze, gęsia skóra. Częste oddawanie moczu także odnotowane. Możliwe że był to mefedron? Gdzieś czytałem że nie powinien mieć zapachu i to mnie w sumie zmusiło do napisania tego posta, gdyż zamierzam spróbować tego IV, ale nie jestem pewien cóż to dokładnie jest... i pewnie nie będę. Ale warto spytać.
Uwaga! Użytkownik dzigit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3900 / 245 / 13
1 - Za mała ilość by to był mef
2 - Nie ten zapach
3 - Nie taki czas działania

To było coś innego...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 183 / 1 / 0
No właśnie dokładnie te 3 rzeczy mi się nie zgadzają... Jest w ogóle jakaś szansa żeby ogarnąć co to jest?
Uwaga! Użytkownik dzigit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 133 / 0
może alfa pvp ?
  • 183 / 1 / 0
A i dodam jeszcze, że gorzkie dość w smaku. A na zjeździe bardzo łatwo się było poryc, ale akurat jakoś o tym wiedziałem, że ketonowe zjazdy są ciężkie i co chwile wmawialem sobie że wszystko jest ok, nic mi nie będzie i wcale nie jestem degeneratem jeśli raz na miesiąc coś przyjebie :D
  • 183 / 1 / 0
Tak, to chyba na pewno była alfa :D Wapowanie miazga totaaaaaal! Nakurwiamy Kavinskiego :D
  • 610 / 133 / 0
wiedziałem kurna, wiem bo gdy zarzuce mam dokladnie to samo co pisałeś wyżej...klasyczne objawy alfy.Podejrzewałem jeszcze że to może być 3-4dmmc.Wszędzie wałki...GOOD SHIT
  • 126 / 3 / 0
Niby "MDMA", myślałem że mef, w końcu nie mam pojęcia. Biały kryształ, bezwonny, kwaśno gorzkawy smak. Znieczula język przy teście podjęzykowym. Chodzi po 70 za 1g. Cóż to może być, czy mef??
  • 1854 / 217 / 37
A jakie w działaniu ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.