Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 46 / 1 / 0
Dla mnie również słabo w stosunku do ho-meta. Rozmyślań również zero, choć pewnie to kwestia indywidualna, a i wizualnie nie było najlepiej.
  • 371 / 9 / 0
mój drugi eksperyment z tą tryptką okazał się klapą :( było słabo wizualnie i czułem się jakby mi ktoś młotkiem jebnął w głowę, uszy mi się zatykały, poszło ok. 30mg - dziwne bo za 1 razem mnie kopło wyśmienicie ! Miałem inni s&s niż ostatnio, cięzko stwierdzić czy był gorszy ale napewno tym razem zadziałało to bardzo słabo, mam jeszcze materiału na jedną próbę ale to za jakiś czas bo wole inne smakołyki :)
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 38 / / 0
A może materiał jest kiepskiej czystości?
  • 371 / 9 / 0
@up
nie, dobrej jakości bo to ten sam sort co za pierwszym razem jadłem i było mega! :)
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 2881 / 302 / 0
Nie powaliła mnie ta trypcia, zawiodłem się na niej. Po około 50mg, na początku trochę weszło na serce co mnie nie dziwi przy takiej ilości, ale spodziewałem się też po takiej ilości rozpierdolu, fraktalnej zupy jak to ludzie opisywali a wizualnie było raczej średnio.
Stosunek bodyload/moc jak dla mnie duży więc raczej nie skuszę się na kolejny zakup tej trypci , choć jeszcze trochę mi jej zostało

Mam pytanie
ostatnio szymonkus w wątku o 25E nbome napisał że zmiksował to z właśnie z 4hodetem i brał tę trypcię sniffem. Nie przypominam sobie by ktoś w tym wątku pisał o sniffie i mam pytanie odnośnie tej drogi podania.
Jak z bodyloadem? Większy mniejszy? Jak z dawkowaniem? zmniejszyć trzeba? Podanie przyjemne czy raczej okropne? Ile wchodzi?
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 418 / 1 / 0
wale w sumie tylko sniffem, bodylouding mniej wiecej taki sam, prócz tego że gdy substancja wchodzi (20-30 minut) masz spływ, który na psychodelii do najprzyjemniejszych rzeczy nie należy, za to uważam że trochę bardziej klepie mnie niż wypita, nie wiem może tylko mi się zdaję, wiem jedno - waląc do nosa substancji na pewno nie zmarnujesz. Lekkie pieczenie do w nosie, spływ jak spływ. Wolę to niż amfetamine, czy mefedron.

a co do bodyloudingu to u mnie na prawde jest kapryśnie, raz jest bardzo nieprzyjemny, czasem ledwo zauważalny. Myślę że zależy do od diety (często brzuch na wejściu robi takie nie fajne tiru riru)
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 284 / 4 / 0
Hodet sniffem wchodzi bardzo łagodnie bym powiedział. Bodyload przy takiej formie podania jest znikomy. Generalnie nie lubię sniffować tryptamin, ale akurat ostatnio miałem okazję na podkładzie z bk-2c-b i mile się zaskoczyłem wraz z partnerką. Bardzo przyjemne wejście i nienachalne aż tak a nosek w cale nie piecze i spływu też nie ma prawie. Bardzo dobrze mi współgrał hodet w klame ;)
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 3900 / 242 / 13
Bodyload to kwestia oddziaływania z receptorem, a nie zalegania na żołądku, więc nie pleć bzdur.

Sniff tryptamin to kompletny bezsens, chyba, że masz pełny żołądek, ale i tak to co spływa zawiera pewnie większość substancji, a zatem sniff to defacto połączenie administracji oralnej i transśluzówkowej w jakimś tam stosunku (większym na korzyść p.o.).

Konkludując - wrzucać na pusty żołądek per os, albo wcale
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 311 / 14 / 2
Relanium wyleczyło mnie prawie z nerwic, więc korzystam z pierwszego tripa który nie jest przerywany dziwnymi rozprawami nt. ukł. krwionośnego.

23mg, s&s w porządku, mam sporo benzo na zabezpieczenie, GBL, sporo innych rzeczy. Humor fantastyczny, możliwość wyjścia do znajomych później. Na pewno nie teraz xD

Bodyload skurwiały, nie wiem, czy się wyrzygać, czy wysrać wnętrzności, ale skupiam się na tym jak KOLOROWO zaczęło być wszędzie wokół. Podobnie do HO-MET, ale euforia większa, wkręt w muzykę, mniejsze obciążenie ciała i zadziałało jakoś konkretniej, bo 30mg HO-MET nawet nie zbliżyło się do mocy tej tryptaminki w moim przypadku. Dobra edytuję albo dodam coś później bo za duży mindfuck ale zapowiada się suuuuuuuper

Edit: o kurwa ale kolorowo xDDDDDDDDDDDDD
ale tak skurwiałego BLu jeszcze w życiu nie przeżyłem, zwłaszcza, że nadal trwa, kurwa
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 371 / 9 / 0
No to fakt, bodyload po HO-DET miałem największy ze wszystkich :D szczególnie te jebane drgawki, po niczym mi tak całe ciało nie drgało i nie fruwały mi tak mięśnie jak po hodetku ;p
ale da się przetrwać ;) w zamian jest pięknie wizualny trip :) jeżeli kogoś hodet nie urzekł... Polecam zbić tolerancje do zera i wtedy eksperymentować ;-)

bbk napisz później jakiego typu miałeś wizuale mniej więcej :D jestem ciekaw czy tak samo Ci będzie wykręcało obraz jak mnie :D
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".