Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 53 / 0
Strangled Cat pisze:
Ps. Dobrze że zdelegalizowali to skurwysyństwo. pozdrawiam
Delegalizacja żadnej substancji nie jest dobra
  • 188 / 1 / 1
@up
Dokładnie. Jakby legislatorzy przestali bawić się w dziecinną politykę delegalizacji oraz penalizacji wszystkiego, to wiele z tych substancji tutaj wcale by nie powstało.
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 1342 / 48 / 0
Też jestem przeciwnikiem polityki delegalizycyjnej i uważam, że państwo nie powinno w żaden sposób regulować dostępu do narkotyków. Ale skoro jest jak jest, a efekty uboczne metedronu były dla mnie dość niepokojące to uznałem, że delegalizacja bk-PMMA ma jakieś plusy.
SESH
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.