31 października 2013astralnykutas pisze: Witajcie,
Czy kurkuma splyca fazę (3-MMC)?
Kiedys słyszałem, że ma wpływ na aetylocholinę i w ten sposób reguluje ilość m. In. serotoniny, splycajac fazę. Czy to prawda?
na pewno minimalizuje psychiczną zjebe do naprawde minimum. Co do spłycania haju - no mozesz odczuwać delikatniej faze, jednak nie jakos specjalnie znacząco
Dobrej jakości olej (jaki?), do niego papryczka chili czy tam pieprz i kłącze kurkumy.
Macerować (ile?), przecedzić. Powinno znośnie się przyswajać bez durnego trzymania pod jęzorem, ot łyżka na pusty brzuch. Jak myślicie?
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
W takich śmiesznych dawkach nie ma ryzyka. Ja swego czasu szamałem 6x większe dawki od Ciebie i jedynie stymulanty potrafiły działać mocniej (dotyczy to też efektów ubocznych), co można skorygować zmniejszając dawkę. Na wszelki wypadek tak właśnie zrób. Uważaj natomiast ze wszelkimi substancjami działającymi na serotoninę w mocny sposób i/lub wielokierunkowo - poczytaj poprzednie posty.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
zalać wszystko woda wysoko zmineralizowaną (np Muszynianka) w jakiejś większej szklance np 330ml dokładnie wymieszać i wypić :cheesy:
Ten mix jest silnie serotoninowy (bez ryzyka ZS) czuć tez dopamine oraz znacznie lepsza pamieć(np przypominają się wspomnienia z dzieciństwa) oraz dzięki majstrowaniu przy histaminach masz bardzo dużo energii :-D
Mix skomponowany na podstawie badan Johnyha i również polecany przez niego
Zapodany rano po śniadaniu działa cały dzień :finger:
Peak = maksymalne działanie substancji
U mnie pojawia sie w ciągu 10min. Pisze o tym bo sam zawsze lubie rzeczowe informacje.
Zamieniłem ostatnio łyżeczki na łyżki takie do zupy i faktycznie działa mocniej. Dzięki tej kurkumie zaciekawiłem sie innymi przyprawami, musze poobczajać te imbiry i inne cynamony.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.