- Nigdy nie odbieram telefonu, jesli dzwoni numer ktorego nie znam
- Jesli dzwoni ktos kogo znam i odbiore, to musze chodzic i nikt nie mozesz slyszec jak rozmawiam
- Jak cos pale to musze miec pod reka popielniczne i po kazdym buchu kiepuje, bo boje sie, ze spadajacy popiol cos podpali
- Jedzac/siedzac na kiblu musze cos czytac, chocby Tytusa, Romka i A'tomka, ale bez tego nie potrafie
- Wkurwia mnie i boli to, ze pisze bez polskich znakow, ale akurat nie mam mozliwosci. Ale to straszne, nie potrafie tak pisac
- Śpię przy włączonej lampce..
- Nie wciągam kreski do końca. Zostawiam końcówkę i od niej zaczynam kreślić kolejną.
- Zanim się położę spać, muszę zagrać choćby jedną kolejkę w Yatzy (kości) na telefonie.
- Wszystko co mam zrobić zapisuje w organizerze.
- Jak coś pije to musi to być zawsze parzysta liczba łyków,
- Rozmawiając przez telefon zawsze chodzę w kółko całego domu,
- Często drapie się po policzkach i pod nosem,
- Nie smakuje już mi Cola,
- Wszystko rozrzucam po pokoju, nie lubię jak ktoś mi sprząta, bo potem nic nie mogę znaleźć,
- Mam problemy ze snem, często w ogóle nie śpię,
- Podcieram się kilkanaście razy, aż do krwi,
- Mam codziennie ataki kaszlu,
- Nie wychodzę z domu bez gazu pieprzowego.
Gdybym był taki brzydki to byłbym nawet przystojny.
Każdy post dzieli duszę w pół.
-Zawsze odkładam wszystko na ostatnią chwile
-Nie potrafie iść gdziekolwiek bez sluchawek na uszach
Duzo ludzi tak ma. Dragi to pogarszaja. Lekarstwo odstawka dragow i ciezka praca nad celami.
Warto to zmienic.
extraviado pisze:Jak loguje sie na to forum, klikam zawsze na przycisk "twoje posty" i patrze kto co dopisal.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.