Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
amfa szybko nie wykańcza, co przy ilościach jakie schodzą i produkcji taniej jak barszcz jest dużo bardziej opłacalne.
Na początku zyski byłyby może i większe, ale w dłuższe perspektywie byłoby to nieopłacalne i najważniejsze ci od białka by nie odpuścili i zaczęłyby się jakieś wojny między producentami.
Pewnie gdyby doszło do plagi. to powstałyby jakieś nowoczesne oddziały antynarkotykowe i byłoby to z dużą szkodą dla całego rynku krajowego.
To moja wersja, jednak jest to prawdopodobne i ci wyżej mający łby na karku kalkulują, po czym wybierają najlepsze wersje.
plaga jest ketonów i innych gówien które są gorsze od amfy a jakoś hajs się dilom zgadza i nikt tego nie tępi za bardzo.
Myślę, że było by całkiem ciekawie jak by meta się zrobiła popularna. Na pewno liczba zgonów idiotów by wzrosła.
Nie porównam jednego i drugiego bo nie testowałem. Tak jak ktoś na górze napisał meta - euforia i speed łóżkowo-fotelowy feta - popierdolenie i sprzątanie domu 30 razy w godzinę, tak czy inaczej obydwie mają dość dużo zastosowań czy to w dopingu czy rekreacyjnych.
meta wyparła by amfę, już teraz amfa jest gównem(5% amfy + tynk + ketonogówna) którego w dodatku trudno dostać.
Dla mnie feta osobiscie jest gorsza bo po fecie mam psychozy a po mecie jak sie bierze rozsadnie(pare kresek co kilka tygodni na imprezie) to nie mam.a co do ketonow,to znowu sie musze zgodzic z przedmowca,to dopiero jest gowno,niewiadomo nic o dlogotrwalym zazywaniu,a ludzie tego walo duzo,czesto i bez glowy.ketony sa duzo gorsze i berdziej szkodliwe od fety i mety razem wzietej,wiec koles od posta wyzej nie pisz bzdur.a czemu tu nie ma mety,a nie wiem, na pewno nie przez to co ty napisales,tak,na pewno, juz naszych tepych gangsterow interesuje twoje zdrowie hahha,jak juz cos ich inetresuje to tylko twoj hajs i nic pozatym.po prostu nieumieja tego robic i nie jest to nie wnaszej tradycji i tyle.
Pozwol ze z tymi oddzialami tego niezkomnetuje bo po prostu pekam ze smiechu. :-D :nuts: Nielubiezelska masz 100% racji w poscie wyzej.meta stanie sie u nas popularna,to tylko kwestia czasu, a czy dluzszego czy krotszego tego juz nie wiem,mam nadzieje ze krotszego.
Dodano akapity -- 909
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.