Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 56 / 0
Placebo mi się wydaje bardziej niż faktyczne działanie.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 81 / / 0
Prosze Was, rozkmincie cos! 5ty dzien, wokol tyle butelek... magnez, ani zolpidem nie pomaga... bezsennosc i ta pierdolona chec, zeby znow sie schlac z rana.
  • 2001 / 491 / 0
5 dni ciągu alkoholowego wystarczają żeby się dorobić delirium? 8-(
  • 81 / / 0
KapitanAizen pisze:
Minelo, wystarczy po prostu zmusic sie do jedzenia, dosyc tlustych potraw, co by zaczelo sie wszystko w organizmie na nowo trawic.
(niby proste, ale przez ostatnie dni malo jadlem, a jak wiadomo witaminki lepiej w tluszczach sie rozpuszczaja)

Jedyne co, to teraz nadmierne pobudzenie, choc sennosc pewnie juz dzis bedzie w normie. Zimne poty, ciarki na plecach i telepawka rak przechodza, ot co AZA - nie delirka.
  • 5299 / 104 / 0
Ludzie drogie, chlejecie a o przeciwdziałaniu skutkom nie wiecie? diazepam (Relanium). Tylko mały problem, dobrze odmóżdża, dobrze łączy się z alkoholem [ale fatalne skutki mogą być na zerwanym filmie]. Świetnie nadaje się do odstawiania tylko warunek prosty - ktoś go Wam musi dozować. Wy nie możecie w żadnym wypadku mieć go pod ręką by sobie samemu dozować, bo się to źle skończy. I nie słuchać rad "ja sobie sam dozowałem i nic się nie stało" - taka osoba, udało się jej. Wam, pewnie nie. 10 mg (dwie tabsy) pod język powinno załatwić sprawę. Otumania i nie powinno jeździć się autem. W kombinacji z alkoholem mocno upierdala i można narobić bigosu. Na receptę białą
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 81 / / 0
Nie kazdy od razu myslal, ze az tak zacznie plynac. Zreszta prosta sprawa, ze benzodiazepiny na odstawce wiekszosci "dragow" sa naprawde pomocne, uspokoja, uspia. Gorzej jak ktos pomysli: KURDE, zjadlem, przespalem sie, czuje sie jak nowy Bog. I NAGLE: zaczynaja sie ciagi z tolerka krzyzowa: benzo+alko.
LIFE IS HARD.
  • 5299 / 104 / 0
No dlatego pisałem, że ktoś powinien dozować, a nie denat. Bo to się zawsze źle kończy, właśnie o miks i o tolerkę, która bardzo szybko, lawinowo wręcz rośnie i nie idzie jej zatrzymać. Co najwyżej na chwilę, ta opada i dramatycznie rośnie szybko. Dodać do tego, że idzie naodpierdalać ładnie, przed czym przestrzegam bardzo mocno. Warunek: żresz rolki -> nie pijesz. Bardzo pomagają przy założeniu, że jak się żry to się nie pije. Bo to uzależnienie mieszane się robi i dodatkowe problemy ino
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 993 / 50 / 0
domino_jachas pisze:
nutella-cole pisze:
To pytanie uważam, że powinno znaleźć się wyżej w "wątkach przyklejonych"

A brzmi następująco : JAK RADZICIE SOBIE Z ZAPRZESTANIEM PICIA PO KILKUDNIOWYM LUB NAWET O DUŻO WIĘKSZYM CIĄGU ??

Czy ktoś redukuje dawki, czy ktoś pije jakieś tam wódki z herbatkami, czy ktoś bierze na to leki ?

Jestem bardzo ciekawy wymianą zdań :-)
rozumiem po kilkuletnim ale po kilkudniowym? :-D bez przesady
sory zmieniam zdanie rozne ludzie maja organizmy... ja mialem roczny ciag alkowy :-D :moody: uratowal mnie klon - bez niego np balem sie ludzi w pracy :-D na wychamowanie feta - od miesiaca sie nie upilem :old:
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 1709 / 11 / 0
KapitanAizen pisze:
Może nie od razu delirium (jeśli masz na myśli to już takie typowe z omamami - "biała gorączka" - chociaż już niejedno widziałem).
"Każdy kac (u alkoholika) jest coraz gorszy" - znane porzekadło.
Mi wystarczy wypić jednego dnia nawet tylko 5-6 piw (dla mnie to bardzo mało) a zdycham dwa dni :nuts: rączki chodzą, lęki i inne takie. A jak już z dwa dni popije to jestem trupem 3 do 4 dni co kiedyś mogłem całymi tygodniami pić na pełnym ogniu.
Dlatego nie pije a bynajmniej staram się nie tykać, zwłaszcza jeśli w apteczce/szufladzie/sejfie nie mam zabezpieczenia pod postacią benzosów.
W moim przypadku nie warto/nie opłaca mi się pić alko, w ogóle to jakaś krzywa używka.
  • 546 / 13 / 0
a w jakich ilosciach bierzecie benzo po odstawieniu alko? ja popilem 3 dni i dzisiaj wzialem rano i o 15-tej po jednej tabletce Relanium 5 mg i za bardzo nie pomoglo-zwiekszyc dawke?
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.