Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Moim zdaniem jest to fajny, lekki kanna, o podobnym dzialaniu co MJ. Gastrofaza nie jest tak duza jak po takowej, ale wystepuje, co dla sympatykow gastro (do ktorych sie zaliczam, choc fanem bym sie nie nazwal) moze byc calkiem przyjemne :)
Maczanka 1:25 wychodzi slabiutka, nawet dla tych o niewielkim doswiadczeniu - w temacie wyzej polecam takowa, ze wzgledu na temat o jak najwiekszym podobienstwu do MJ. Nastepnym razem robilbym 1:20, choc domyslam sie, ze dla bardziej doswiadczonych i takie proporcje moglyby byc zbyt duze.
Co do pytania o aceton/spirytus - wiem, ze bylo rok temu, ale moze przyda sie dla potomnych - ja wszystkie robie na (lekko podgrzewanym w mikforali) spirytusie, nie mam porownania do robienia na acetonie, ale nie narzekam (swoja droga nie wiem nawet, na co bym mial).
– In my mind’s eyes.
- czerwone uszy
a stamtąd już możemy przejść na jakiś szyfrowany komunikator
(na komunikatorze [h] wiadomości znikają zanim zdążę je odczytać :D)
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
#mops
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.