Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Niemniej jednak substancja ta sama. Po prostu ci radzę, że jak poczujesz możliwość, że możesz i jesteś w stanie to zupełnie odstawić to to po prostu zrób. Im szybciej, tym lepiej. Nie daj się wkręcić w substytucję do końca życia, bo to trochę jak kalectwo. Niby normalne życie, ale zazdrościsz tym, którzy nie mają kuli u nogi.
http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4
---
„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free
vlad777 pisze:Miał ktoś problemy z żołądkiem po podaniu buprenorfiny?
Jeśli chodzi o samą substancje to według mnie nie jest warta zachodu - chyba że połączymy to z jakimś speedem (z chociażby fetą czy pentedronem komponuje się idealnie).
Dawki średnio 2mg I.V
Jednak jeśli na stole nie ma żadnego innego opio to wtedy wiadomo... :-D
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
13 kwi 2014, o 09:24, scalono | 13
Szukałem tutaj (i nie tylko) odpowiedzi na pytanie, czy biorąc bunodol jest jeszcze nadzieja na działanie kodeiny. Odpowiedzi były niejednoznaczne i raczej gdybająco-teoretyzujące. Postanowiłem sam się przekonać. Ale first things first.
Bunondol biorę od początku grudnia w dawkach mniejszych niz 4mg (6-8 tabletek 0,4 / doba).
Ostatnia dawka bupry wczoraj o 17 (4 tabletki). Dzis 450mg kodeiny o 10. Działanie - wyraźne, z grzaniem itp. Odczuwalna moc to chyba z 80% tego, co przed buprą.
Dziekuję za uwagę i oczywiśnie odradzam takie eksperymenta
10:22 2014-04-22, scalono | 13 |
Mały update do powyższego:
Kodeina wygrzała bardziej niż pisałem - zrobiła to z opóźnieniem. Wyglądało to tak, jakby dawka bupry, jaką codziennie w siebie ładuje jednak nie blokowała receptora. Pewnie to kwestia osobnicza, lub dawki bupry.
Teraz zażyłem wieczorną porcję bunondolu - brak PWD, którego się trochę obawiałem.
Niemniej jednak chciałbym ostrzec, że na peaku działania kody pojawiły się znacznie spłycony oddech.
Don't try this at home
Podsumowując - bupra daje raczej stabilny stan ciała i ducha, inny od całkowitej trzeźwości, ale nie ma mowy o ciepełku, przysypianiu, swędzeniu itp. Myślę, że nawet podwyższenie dawki nie zmieniłoby jakoś znacząco sytuacji - słynne powiedzenie dot. bupry - less is more, more is less.
Pozdrawiam
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.