Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 838 / 7 / 0
No ja tam nie wiem czy improwizacja, to dobre określenie dla hometa. Zasadniczo nawiązywanie jakichkolwiek relacji z nie ćpunem na tym samym akurat w tym samym czasie, to rzekłbym... heroizm W ogóle jak ośmielasz się mówić o relacjach przy pomocy narkotyków.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 663 / 13 / 0
Jak dla mnie to połączenie małych dawek, tj. ~15mg 4-HO-meta z ~15mg 4-AcO-DMT jest najbardziej empatogenne jeśli chodzi o tryptaminy.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 262 / / 0
psylocybina ni chuja nic innego...

A z takich dostępnych szerszemu gronu osób to zdecydowanie 4-AcO-DMT w dawkach 15-25mg
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
A "Foxy Methoxy" 5-MeO-DIPT? Przeciez to jest trypta idealnie dla pary :3
  • 2 / / 0
Uwaga! Użytkownik mordechaj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
Z tych, które jadłem (4-HO-MET, 4-AcO-DMT i 4-HO-DiPT), żadna nie była empatogenna jak dla mnie. Zawsze zamiatały tak, że nie było mowy o tym, żeby inni ludzie nie byli dziwną iluzją. :D
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 1472 / 26 / 0
Reaktywuje temat po 4 latach nowe tryptaminy nowe doświadczenia

5-meo-mipt na mnie działał empatogennie

4-AcO-DMT i 4-HO-MET w dawkach 25 mg nie było rewelacji pod tym względem ,może obnizyć dawkę

jakie jeszcze inne są szczególnie empatogenne i afrodyzyjne :-) ?
  • 418 / 1 / 0
4ho-DET też zbyt empatogenny nie jest
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 3900 / 245 / 13
Afrodyzjakiem dobrym jest johimbina, ale za to nie jest psychoaktywna. Do tego polepsza wzwód, ale nie należy jej miksować - jest iMAO i ma dosyć mocny adrenergiczny profil.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 290 / / 0
Parathormonie

Jak juz jestes to pozwole sobie zapytac

czy mix johimbina + amfetamina + ewentualnie acetildenafil gryzlby sie ?
johimbina + 3mmc ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.