Jako kodowy swierzak zapytam - Czy wrzucenie kody pozwoli zasnąc albo chociaż zchillować po władku(kiedy fazy właściwa się już skończy a bezsennośc zostaje), czy będzie jedynie marnotrastwem?:)
BTW: Tydzień na trzeźwo? Nieźle, sam już nie pamiętam kiedy ostatni raz podejmowałem się stawienia czoła "szaremu życiu", powodzenia w biciu rekordu. xD
Opia pisze:Też bym sobie zrobiła przerwę. Ot tak, żeby zobaczyć jak to będzie. Ale mi wstyd przed dilem. Szczyt absurdu. :nuts: W sumie i tak ćpam tylko systemem 4/3 w tygodniu, bo na więcej pieniędzy brakuje. Miałam podreperować budżet przejściem na hel, a tu cenowo i tak na jedno wychodzi. Ale zdrowotnie chociaż lepiej. No i mam pewność zgrzania wysokiej jakości (przynajmniej na razie). No chyba, że się wkurwię siedząc godzinę z pompką w łapie i połowę jebne podskórnie... Wtedy różnie bywa.
Punk6, ale tak całkiem na trzeźwo byłaś? Jeśli tak to gratuluję. :)
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
sqciu pisze:Jako kodowy swierzak zapytam - Czy wrzucenie kody pozwoli zasnąc albo chociaż zchillować po władku(kiedy fazy właściwa się już skończy a bezsennośc zostaje), czy będzie jedynie marnotrastwem?
TRD, wiem jak to wszystko brzmi. Też mogę to tak opisać. :wall:
Co tydzien jestem trzezwa przez tydzien i nikt mi z tego powodu w dupe nie wchodzi, brawo punk, wysle Ci kwiaty.
Po stymulantach ogolnie, juz na calkowitym zmartwieniu mozgu, owszem, grzeje mocniej, ale niekoniecznie przyjemniej. Wyjatkiem w moim wypadku jest miks ketonow z MXE, po tym nie polecalabym wrzucac kody.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Jednak trzeba sprobowac samemu, bo to, jak Ty to odczujesz wyniknie z wielu czynnikow. Mnie ten miks za kazdym razem robil inaczej.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
9-cio latek nawija o sizzurpie, jakiś raper komentuje całą sprawę "U nas nie ma tego syropu, ale jest acodin".
Przewiduję już niedługo zmasowany nalot uczniów podstawówki na apteki(stamtąd prosto na hr do naszego działu
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.