Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Thirteen pisze:
@natec022 - U mnie świetnie się sprawdza mianseryna bądź amitryptylina. Dodatkowy plus jest taki, że amitryptylina znosi całkowicie lęki i psychozy po alfie.
Ok dzieki za pomoc, potem postaram sie poszukac informacji o tych tabsach i ogarnac ogolna informacje. Dzis takze troszke przywalilem porcyjke, bo zostalem poczestowany. Mialem okolo 130 bic serca na minute i troszke sie wystraszylem :D ale swieze powietrze i ogolne rozloznienie troszke uspokoilo mnie. Ogolnie mam straszna chec na dokurwienie sie w tym momencie, ale nie mam czym. Sa pieniadze i w kazdej chwili moge sobie zaspokoic glod, ale jednak postaram sie postawic na swoim. Zakupilem 4 paka piwka i moze jako tako wkoncu sie wyspie po nim. Jutro rowniez nie bede mial mozliwosci zjedzenia tego, takze moze powoli sie ogarne. Glowa oczywiscie dalej zryta jest pod katem paranoji, ale mysle ze powoli minie i postaram sie obczajenia amitryptyliny.
  • 262 / 1 / 0
9nexus6 pisze:
łohohohohoho.. %-D srogie i z premedytacja przedawkowanie aktywnej dawki w chuj polskiego białego sortu bezshizozwałowego jest przeokrutnie zajebiste :diabolic: ja jestem naprawde popierdolony ae i love it motherfuckers ;]
Nie ma teraz na rynku stymula ktory moglby sie jakosciowo rownaqc z tym sortem alfy ktory jest tani i naprawde w dupe. Szalenstwo jak na te klase uzyweki w choi :yay:
Cofam to nir mogłem napisac nic bardziej durnego zeby sie skompromitowac. Mie bo wyniki nijakie i zdrowia szkoda i tyle,ale dałem sie podejsc jak dziecko i nie jest dobra syf jak reszta. Cpajta zycie peace love hehe
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
Skończyła się już?
  • 262 / 1 / 0
[quote="9nexus6"][quote="9nexus6"]łohohohohoho.. %-D srogie i z premedytacja przedawkowanie aktywnej dawki w chuj polskiego białego sortu bezshizozwałowego jest przeokrutnie zajebiste :diabolic: ja jestem naprawde popierdolony ae i love it motherfuckers ;]
Nie ma teraz na rynku stymula ktory moglby sie jakosciowo rownaqc z tym sortem alfy ktory jest tani Cofam to i nie mogłem napisac nic bardziej durnego zeby sie skompromitowac. Mie bo wyniki nijakie i zdrowia szkoda i tyle,ale dałem sie podejsc jak dziecko i nie jest dobra syf jak reszta. Cpajta zycie i tyle w temacie. Zegnam mam doswc
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 57 / 0
Jak większość pisała wyżej, pozytywne działanie objawia się dopiero po czasie. Na początku mi się nie podobało, zacząłem od 20-30mg iv, w sumie nic ciekawego. Po jakimś czasie IV dawki 100mg robią super już. Dosyć mocno dysocjacyjne wejście, nieogar, mega wyostrzony słuch, takie oderwanie od rzeczywistości. Dziwne jednym słowem, ale mocne dosyć, podoba mi się.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1180 / 5 / 0
IV duża dawka to jest "o kurwa gonią mnie"... podobno.
  • 5 / / 0
9nexus6 pisze:
9nexus6 pisze:
łohohohohoho.. %-D srogie i z premedytacja przedawkowanie aktywnej dawki w chuj polskiego białego sortu bezshizozwałowego jest przeokrutnie zajebiste :diabolic: ja jestem naprawde popierdolony ae i love it motherfuckers ;]
Nie ma teraz na rynku stymula ktory moglby sie jakosciowo rownaqc z tym sortem alfy ktory jest tani i naprawde w dupe. Szalenstwo jak na te klase uzyweki w choi :yay:
Cofam to nir mogłem napisac nic bardziej durnego zeby sie skompromitowac. Mie bo wyniki nijakie i zdrowia szkoda i tyle,ale dałem sie podejsc jak dziecko i nie jest dobra syf jak reszta. Cpajta zycie peace love hehe
Jest dobra, ale gdy sie korzysta raz na jakis czas, a nie w ciagu :P Ja teraz robie przerwe kilka tygodni, aby zregenerowac organizm i zeby troszke stan pikawy sie polepszyl, a potem pewnie znowu pojde w ciag. Co jak co, ale ja po tym produkcie bardzo dobrze funkcjonuje. potrafie sie bardzo skupic na tym co robie i wychodzi mi to bardzo dobrze- dlatego nie mysle, aby skonczyc z tym produktem ;)
  • 142 / 1 / 0
Test alfa-PVP (sampel 270mg)
Nie jestem fanatykiem stymulantów (swoje już zjadłem) i nie polecam.
Ale te marne 270mg "oświeciło mnie" no kurwa "a nie mówiłem" :old:
Sniff ok. 10 mg co 2 godziny odblokowały mnie totalnie. Stymulacja psychiczna jest tak ogromna i ma taki potencjał jak bomba atomowa. Miliony myśli i pomysłów, potrzebna jest kartka + długopis (koniecznie) inaczej nie ogarniesz. Stan umysłu=oświecenie.
Pomysłów jest w chuj i do tego dobrych-masakra ! co z tym zrobić ? %-D
Polecam do pracy twórczej-umysłowej w małych dawkach. Dla ludzi zdrowych psychicznie i fizycznie ale zablokowanych-jako lek. Dajmy na to: nie masz pomysłu albo planu na "COŚ" co w tobie siedzi (weny?) - pyk ok.10 mg alfy i po godzinie ("burza mózgów")=gotowe rozwiązanie. Z niczego się to nie bierze poprostu uaktywnia pokłady Naszej wiedzy.
Nie namawiam nikogo ale coś w tym jest.
Mikro dawki a efekt naprawdę powalający-ja po 3 dniach testów mam całe pudło kartek z planami, pomysłami. Do pracy umysłowej OK. dużo plusów.
Mało efektów ubocznych ?
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 168 / / 0
@up: piszesz to na podstawie swoich doświadczeń? mógłbyś napisać od kiedy stosujesz tą substancję do tego celu oraz w jakich odstępach, zjazdy na dłuższą metę nie wykańczają?

czy ma ktoś podobne opinie i może się wypowiedzieć, na ten temat? :D
  • 142 / 1 / 0
1. Tak swoich.
2. Pierwszy kontakt z substancją (wszystko opisane).
3. Osobiście nie odczułem zjazdu, co jest fenomenalne.

Zaznaczam tak podziałało na mnie ! Efekty poprawy na lepsze odczuwam do tej pory, działa. Nie do ciągów a do rozwiązania problemu. Jak na moje dobre dla dla wyeksploatowanych menagerów (o ile wcześniej nie popaprali sobie beretu), doradców ludzi zdrowych którym to naprawdę pomoże uzewnętrznić swój ukryty potencjał.
Chętnie bym podyskutował z ekspertem od "TYCH" spraw. Pomysł np. terapie dla (zblokowanych) bogatych pod kontrolą medyczną ?
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.