Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 451 / 4 / 0
@Azuzu o ile sie nie myle to widzialem Cie w dziale morfina? Jak tam kodeinka wypada przy królowej M w Twojego punktu widzenia? :)
// Mozliwe ze to był dział metkat - też na "M" :D
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 232 / 1 / 0
slasher1995 pisze:
@Azuzu o ile sie nie myle to widzialem Cie w dziale Morfina? Jak tam kodeinka wypada przy królowej M w Twojego punktu widzenia? :)
// Mozliwe ze to był dział Metkat - też na "M" :D
A Ty slasher dalej grzebiesz po koszach w poszukiwaniu blistrow? :-P no offence, od jakiegoś czasu miałam pytać, ale ciągle mi z głowy wylatywalo (bardzo dziwne %-D)
Życzę wszystkim miłego wieczoru :-P
Uwaga! Użytkownik Tifaa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 6 / 0
morfiny juz nie biorę ,ale wole 10000x kodeinke. Tylko droga i kapryśna i dużo roboty. Teraz tramal obalam i benzo jem
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 451 / 4 / 0
"A Ty slasher dalej grzebiesz po koszach w poszukiwaniu blistrow? "
- Nie przypominam sobie żebym o czymś takim pisał, a i w moich czynach nie ma takiego odzwierciedlenia :P
Może chodziło Ci o to, że znalazłem blistry po thio/antku w podziemiu? Więc w gwoli ścisłości, to leżały one na nowopowstałej kostce w przejściu podziemnym :P.

"no offence, od jakiegoś czasu miałam pytać, ale ciągle mi z głowy wylatywalo (bardzo dziwne %-D)"
To następnym razem zapraszam na PW :D

@Azuzu jaka droga podania Pani M była u Ciebie, że wyżej cenisz kodę od M? :)
Droga na pewno, przy tolerce wyższej niż 300-450mg. Kapryśności również ostatnio doświadczyłem po najwyższej zanotowanej u mnie dawce - 900mg ( prawie bełt 2 razy poszedł, tyle do wypicia było.. ).
Tramal i benzo mixuj z kodą - fajniej porobi i na dłużej starczy :3
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 708 / 6 / 0
No juz się wkurwiam przerobilem dziś 1g tramadolu i 0.5 Xanaxu i chuja a nie pogrzalo spodziewalem się czegoś więcej.
A wiec tak: majke bralem 2 razy iv i z 20-30 razy im(udo).
koda byla na tolerce sporej ostatnia dawka przed majka to chyba 1300 mg.
Czemu wolalem kode...
1) moglem nagrać się do szkoly - w przypadku morfiny nie bo źrenice bez wzgledu na ilość zawsze szpile.
-no skręt drugi równie ważny dla mnie powód , uniemozliwil mi naukę na jakieś 1.5 tyg bylem rozjebany psychicznie.
-sport uniemozliwiala mi uprawianie sportu(znów źrenice) a po 4-5 paczek kody źrenice byly ok. A treningów bylo duzo
-silownia (na morfinie komplety brak czucia mięśni przez 6h)
I sama świadomość morfina jeden z najgroźniejszych narkotyków szkoda trochę w moim wieku się wpierdolic, chce zostać lekarzem żebym wam tu pomoc:)
A z koda bylo tak ze nie bralem jej jak opętany bo kasy braklo. Choć robilem co moglem żeby grzac dzień w dzień.
Spoiler:
  • 118 / 1 / 0
A ja jutro z rańca jebne 300mg :*
  • 597 / 2 / 0
Kurwa mać, co to za poroniony pomysł żeby nagrzanym kodeiną uprawiać sport i chodzić na siłownie? Oo
pazuzu pisze:
chce zostać lekarzem żebym wam tu pomoc:)
Szlachetne intencje, ale obawiam się że zanim skończysz studia, praktyki, i wszystko co potrzebne do praktyki lekarskiej to już dawno umrzemy. Jeśli chcesz się przydać, to proponuje zacząć się szkolić na grabarza. %-D
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 1343 / 18 / 0
Przepraszam dzisiaj ziomeczka z bólem zęba, który nieco stał w kolejce po antka, kiedy ja rozmawiałem z kierownikiem.
Jezeli nie minął i czytasz to, to napisz na privie, jestem w stanie polecić inne specyfiki przeciwbólowe.
Pozdro :))
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 708 / 6 / 0
Haha:d czemu poroniony pomysl. Sluchaj bo źle napisalem chodzi o to ze jak kode wezmiesz to na następny dzień just ok. A po morfinie na następny dzień boli leb w uszach piszczu brzuch boli i wgl źle się czujesz. Ja tak mialem przynajmniej bo zawsze bralem max dawke... Zaraz ide zrobili plecy i bary i bica
Spoiler:
  • 597 / 2 / 0
A, jak na następny dzień to spoko. :)
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.