slasher1995 pisze:@Azuzu o ile sie nie myle to widzialem Cie w dziale Morfina? Jak tam kodeinka wypada przy królowej M w Twojego punktu widzenia? :)
// Mozliwe ze to był dział Metkat - też na "M" :D
Życzę wszystkim miłego wieczoru :-P
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
- Nie przypominam sobie żebym o czymś takim pisał, a i w moich czynach nie ma takiego odzwierciedlenia :P
Może chodziło Ci o to, że znalazłem blistry po thio/antku w podziemiu? Więc w gwoli ścisłości, to leżały one na nowopowstałej kostce w przejściu podziemnym :P.
"no offence, od jakiegoś czasu miałam pytać, ale ciągle mi z głowy wylatywalo (bardzo dziwne
To następnym razem zapraszam na PW :D
@Azuzu jaka droga podania Pani M była u Ciebie, że wyżej cenisz kodę od M? :)
Droga na pewno, przy tolerce wyższej niż 300-450mg. Kapryśności również ostatnio doświadczyłem po najwyższej zanotowanej u mnie dawce - 900mg ( prawie bełt 2 razy poszedł, tyle do wypicia było.. ).
Tramal i benzo mixuj z kodą - fajniej porobi i na dłużej starczy :3
A wiec tak: majke bralem 2 razy iv i z 20-30 razy im(udo).
koda byla na tolerce sporej ostatnia dawka przed majka to chyba 1300 mg.
Czemu wolalem kode...
1) moglem nagrać się do szkoly - w przypadku morfiny nie bo źrenice bez wzgledu na ilość zawsze szpile.
-no skręt drugi równie ważny dla mnie powód , uniemozliwil mi naukę na jakieś 1.5 tyg bylem rozjebany psychicznie.
-sport uniemozliwiala mi uprawianie sportu(znów źrenice) a po 4-5 paczek kody źrenice byly ok. A treningów bylo duzo
-silownia (na morfinie komplety brak czucia mięśni przez 6h)
I sama świadomość morfina jeden z najgroźniejszych narkotyków szkoda trochę w moim wieku się wpierdolic, chce zostać lekarzem żebym wam tu pomoc:)
A z koda bylo tak ze nie bralem jej jak opętany bo kasy braklo. Choć robilem co moglem żeby grzac dzień w dzień.
pazuzu pisze:chce zostać lekarzem żebym wam tu pomoc:)
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Jezeli nie minął i czytasz to, to napisz na privie, jestem w stanie polecić inne specyfiki przeciwbólowe.
Pozdro :))
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.