Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 180 / 1 / 0
podpinam sie pod pytanie kolegi wyzej
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 259 / 39 / 0
shott pisze:
jest mozliwe ze przy oczyszczaniu acetonem wielokorotnie , stracilo na mocy ?
Tak. Czystsze klepią słabej niż zanieczyszczone.
  • 1521 / 73 / 0
Możliwe jeśli aceton był zanieczyszczony, wodą chociażby ;)
tekst powyżej =/= prawda
  • 180 / 1 / 0
aceton nie byl raczej zanieczyszczony, drogi w butlach z powaznej firmy bez w

tyle, ze wielokrotnie czyszczony byl aby pozbyc sie smrodu i wybielic...
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1521 / 73 / 0
To jest tak jakbyś aemkę do wody wsypał, nie rozpuścisz i chuj, czary musiały nastąpić.
tekst powyżej =/= prawda
  • 16 / / 0
Re: pMPPP
Nieprzeczytany post autor: _GG_ »
Siema. ;-)

Zastanawiam się nad kupnem tej substancje jako dodatek do miksów.

Na jednej z stron znalazłem pMPPP w postaci beżowego środka .
Miał ktoś taką formę tego specyfiku ? Czym on się różni od białej wersji ? :-)
  • 115 / 1 / 0
Największe badziewie jakie jadłem. Z czym do ludzi, za tą cenę? Lekkie poprawienie nastroju, nutka euforii przez 20 minut i będzie po wszystkim. koksu to nawet czasem działania nie przypomina.
Żeby moja żona wiedziała co to zjeba po wcinaniu sprzętu przez 5 dni to by zamknęła swoją buźkę raz na zawsze. Temat chandry minąłby bezpowrotnie...
  • 1180 / 5 / 0
^ Zgadza się, to badziew straszny. Zresztą było pisane wcześniej, po co kupowałeś?
Ja dostałem jako gratis, 0,5g poszło w ..nie pamietam, ale szybko.

Zapach grzyba, działanie góvno warte. Teraz wiem, że intensywny zapach grzyba zwiastuje góvniane działanie i odnosi sie to też do innych z tej grupy (np a-pbp - grzyb i hujowe)
  • 115 / 1 / 0
Kupiłem to pod koniec 2012 roku, robiłem jakieś większe zamówienie no i dobrałem właśnie to. Sugerowałem się wpisami z tego wątku, że wszystko jest ok. Subtelny stymulant, nienachalna euforia.
Mefistofeles pisze:
Na mnie PmPPP działa dosłownie jak dobrego sortu koks, substancja znakomita bez wjazdu na serce i układ oddechowy, zejścia praktycznie nie doświadczyłem. Super.
Pamiętam jak dziś, powyższe słowa przeważyły szalę. Kolega dopierdolił z grubej rury, nie powiem.
Żeby moja żona wiedziała co to zjeba po wcinaniu sprzętu przez 5 dni to by zamknęła swoją buźkę raz na zawsze. Temat chandry minąłby bezpowrotnie...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.