Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Silna amotywacja do czegokolwiek, poza nabijaniem luf. Straszne dziury w pamieci, czlowiek nie widzi momentu swego odklejenia.
- Palący najmniej - wszystko ok
- Palący trochę więcej - krew z nosa, chwila paniki
- Ja - utrata przytomności na 2s. Ścięło mnie z nóg i prawie przywaliłem głową w kant biurka.
- Przejaraniec - wszystko ok, tylko zdziwiony stanem reszty.
Po tym epizodzie byłem już dużo bardziej ostrożny i po wykończeniu zapasów dałem sobie spokój z kanna.
Życie to najlepszy narkotyk...
Fizycznie... pocenie się, rozwolnienie, i tak jak anton barwnie opisał, uran w żołądku.
Szczerze mówiąc to najdłuższy cug zaliczyłem na UR-144 - 40 dni. Wcześniej AM-2201 około 10 dni. Potem koło 17 dni cugu na BB-22 z PB-22, i pomniejsze krótsze cugi, tak pojednym żeby poznać danego kanasia. Tylko, że ilość to w sumie zawsze ta sama... 1g lub 0.5g, i za każdym razem to coraz szybciej schodzi. Bo krótki a intensywny cug mniej szkodzi niźli długi a dawki mniejsze - amotywacja po prostu szybciej zanika.
Efekty kanna na funkcje poznawcze... nie wiem bo ja do kanna uwielbiam żreć nootropy. Powiecie bezsensu... ale lepsze rozkminy. No i przynajmniej 3 dni bez palenia i jestem w pełni Intelygentny jaki byłem przed.
Taka główna rada... jak zaczynacie łapać depersonalizacje/derealizacje, budzenia nocne z nepokojem... to znak że trzeba to kanna sprzedać lub kibelek.
A które kanna uznaje za mocno toksyczne? FUBINACE - przekaranie... smak krwi w ustach, rybie oczy zamaist normalnego widzenia, i kardiofaza... okrutna. Najokrutniejsza.
Do tego pozwolę sobie przedstawić moją listę najbardziej szkodliwych kanna.
Najgorsze co paliłem - fubinaca
potem bym postawil bb22 oraz 5fpb22
UR-144 oraz am2201
najmilsza i najbezpieczniejsza moim zdaniem byla seria jwh 073 122 210
oraz THJ018.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Popularniejsza niż heroina. Brytyjskie nastolatki ofiarami upodobania do ketaminy
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.