"Limitless - Jestem bogiem"
3g zawiera:
- Piracetam - 300mg
- Aniracetam - 300mg
- Sulbuiamia - 300mg
- L-tyrozyna - 300mg
- L-phenylalanine - 300mg
- Choline Bitartrate - 300mg
- Alpha GPC - 300mg
- DMAE - 300mg
- GABA - 300mg
- L-Leucine - 300mg "
Znalazłem na pewnej stronie.
Zastanawiam się nad jakimś konkretnym miksem, w którym będzie noopept. Planuję gingko bilobę oraz guaranę. Może jakaś substancja z powyższej mieszanki?
Czytałem na angielskich forach o miksie noopept + piracetam + lecytyna - gość już na 2 dzień czuł niesamowite efekty nootropowe. Zależy mi także na znacznym wyostrzeniu wzroku, bardziej intensywnych kolorach - ktoś coś by polecił o ile to możliwe? Na razie nie widzę wyostrzenia wzroku po noopepcie, a słyszałem o takich efektach.
Scone pisze:Dość pochopna diagnoza. Brałeś dopaminergiki, czy czytałeś o funkcjach tego neuroprzekaźnika?pride95 pisze:Zależy mi żeby zwiększyć sobie dopaminę (...) Mam mega problemy z koncentracją i myślę że w dopaminie jest problem.
Chcesz na tej podstawie brać lek obciążony mnóstwem skutków ubocznych - łącznie z zaburzeniami psychicznymi, do tego wymagający odpowiedniego dawkowania?
Przyczyn problemów z uwagą może być mnóstwo. Można ją natomiast skutecznie ćwiczyć.
Jeżeli czujesz, że coś jest nie tak - idź po prostu do lekarza, nie musisz płacić i nie musisz nawet czekać w kolejce. Umawiasz się na NFZ w klinice prywatnej, szczególnie jak jesteś studentem.
CherubAnatema pisze:Ktoś używał takiego miksu? :
3g zawiera:
- Piracetam - 300mg
- Aniracetam - 300mg
- Sulbuiamia - 300mg
- L-tyrozyna - 300mg
- Alpha GPC - 300mg
- DMAE - 300mg
- GABA - 300mg
- L-Leucine - 300mg "
Zastanawiam się nad jakimś konkretnym miksem, w którym będzie noopept. Planuję gingko bilobę oraz guaranę. Może jakaś substancja z powyższej mieszanki?
Czytałem na angielskich forach o miksie noopept + piracetam + lecytyna - gość już na 2 dzień czuł niesamowite efekty nootropowe. Zależy mi także na znacznym wyostrzeniu wzroku, bardziej intensywnych kolorach - ktoś coś by polecił o ile to możliwe? Na razie nie widzę wyostrzenia wzroku po noopepcie, a słyszałem o takich efektach.
Scone pisze:Detoks, wysiłek, zdrowe odżywianie i odpowiednio długi sen (najlepiej wielokrotność 1,5 godziny).pjx pisze:Zjebałem sobie "troszeczkę" mózg i pamięć krótkotrwała często szwankuje, co polecacie na poprawę, a jest mi ona bardzo potrzeba, w pracy.
Proszę o scalenie.
[ external image ]
Ja też mam duże problemy z koncentracją uwagi, potrzebuję ciągle dostarczać nowych bodźców. Ludzie mają różne pole uwagi i to szerokie, a zarazem płytkie ma swoje zalety - między innymi wzmaga kreatywność i spostrzegawczość. Najprostszym ćwiczeniem jest po prostu zmuszanie się do skupienia jeszcze trochę dłużej, powoli Twoja granica powinna się przesuwać. Poszukam więcej informacji na temat sprawdzonych sposobów, ale na pewno powinieneś ćwiczyć mózg, a nie liczyć, że będzie w formie od łykania suplementów. Wyobraź sobie "kulturystę", który codziennie pije te wszystkie koktajle białkowe, węglowodany, kreatyny i siedzi na dupie dziwiąc się czemu jest chudy :).
CherubAnatema pisze:Ktoś używał takiego miksu? :
3g zawiera:
- Piracetam - 300mg
- Aniracetam - 300mg
- Sulbuiamia - 300mg
- L-tyrozyna - 300mg
- Alpha GPC - 300mg
- DMAE - 300mg
- GABA - 300mg
- L-Leucine - 300mg "
Jak już chcesz stacka to spróbuj CILTEP http://nzt48.pl/ciltep-alternatywa-dla- ... drinkow/23 , który po prostu działa. Każdy składnik w nim ma określone synergiczne działanie.
szybki_gonzalez pisze:Ostatnio na pewnym forum znalazłem opis ciekawego preparatu dopingującego mózg
Skład przyprawia o dreszcze, zastanawiam się czy nie jest przekombinowany i czy nie zachodzą tu jakieś interakcję pomiędzy składnikami:
[ external image ]
Co sądzicie? Warto przetestować?
Co sądzicie o tym preparacie? Nie będzie zbednych interakcji? Jak oceniacie ten preparat pod wzgledem zdrowotnym itp ? Proszę o ocene ekspertów Jak JohnyHa oraz TylerDurden. Panowie odpierdalają bardzo dobrą robotę. Nie żebym chcial wszystko na tacy, dużo sie edukuje w temacie, ale jeszcze duzo metkatu sie przeleje w cpunskich strzykawkach zanim to ogarne jak wy.
Post ten umieszczam takze ze względu na to, że ten preparat zawiera najlepsze boostery mózgu jakie są opisane. Tylko wlasnie nie wiem czy to przegięcie.
Próbowałem z gingko - nieznaczne zwiększenie koncentracji.
Z memobonem(żeńszeń + gingko) - to samo co wyżej.
Ogólnie cały czas koncentracja, orientacja przestrzenna, pamięć stoją na wysokim poziomie - noopept do tego podwyższa to wszystko, więc jest bardzo dobrze. Kolory o wiele bardziej intensywne, bardzo przyjemnie obserwuje się otoczenie. Doceniam najmniejsze szczegóły.
Planuję kupić forskolinę i zażyć "domowy" ciltep - przedstawię rezultaty.
Znalazłem na stronie Abelarda Lindsaya jeszcze magtech oraz smart caffeine with l-theanine. ;) Obie rzeczy spróbuję skompletować i zobaczymy jakie będą efekty.
Myślę też nad etylofenidatem - lecz do niego będę się musiał przygotować, chociaż zdaję mi się, że jest wszystko ok - dieta, suplementacja witaminami, sport - oprócz papierosów.
No cóż, zobaczymy jak to wyjdzie. Może znajdę wreszcie odpowiednią dla mnie mieszankę.. :)
Prawie bym zapomniał, zauważyłem, że kakao cholernie mi poprawia nastrój przy noopepcie - czyli taki miks spisuję się bardzo w porządku.
Na razie to tyle. :D
CherubAnatema pisze:Pisałem w nocy, że szukam czegoś co polepszy zmysł wzroku - już nie trzeba. Rano, po 5 godzinach snu, podałem noopept donosowo(to już 3 dzień, wczoraj dawkowałem 3 razy) i po kilku sekundach patrzę po pokoju, a tutaj niespodzianka! Wyostrzone kolory, o wiele lepsza ostrość widzenia - wszystko piękniej wygląda. Szczególnie czerwień.
A co do postu wyżej:
żeńszen olimp z rana dwa tabsy, potem jeden po poludniu, albo po 2x1 dziennie - gingko biloba 120mg 2-3x dziennie. Rhodiola ze 2 razy dziennie po tabsie (200mg). Do tego kawa i dobre zarcie + witaminki i mineraly opcjonalnie i jest KOSA. Kilka razy stosowałem tą kuracje i zawsze jest MEGA KOSA - przynajmniej u mnie. Do tego wszystko sie poprawia, czuje sie dobrze i ogolnie super. Za pierwszym razem rozkręciło sie u mnie po miesiącu jakos ( ale bralem male dawki[ginkgo+zenszen] bo byly w preparacie centrum-witaminy. Potem za jakis czas potwórzylem juz na normalnych, osobno wrzucanych zenszen+gingko i dzialanie czulem od pierwszych dawek.
Dla mnie mega kombo a planuje jeszcze dorzucic kilka ziółek, żadnej chemii póki co.
Juz ten misk działa swientie a nie chce wiedziec jak sie dorzuci ziolka i/+ antyoksytandy.
Polecam jeszcze dosc duze dawki B-complex.
pozdro
A co do etylofenidatu - to jest pierdolona chemia, toksyczne gówno, nawet w tych malutkich dawkach. Wiem, wiem że łącznie z odpowienia suplementacja i harm reduction skutków ubocznych "nie ma i jest zajebiscie" ale jestem pewien ze za jakis czas, nie koniecznie odrazu wyjdzie ze to jednak był błąd..
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/psychodeliki-medytacja-wplyw_0.jpg)
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania
Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/sw_police_force.jpg)
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę
Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/alcohol_vs_marijuana.jpg)
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd
Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.