Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 182 / 4 / 0
gramik1g pisze:
.
Jesli chodzi o seks to po pencie nie jest taki przyjemny ale dać sie da.
Po pewnym czasie troche ciezej ale idzie jakos.
Nie gadaj bzdur, niektórzy wolą bardziej sex bardziej dopa niż sero pluszaka, ble.
  • 158 / / 0
to zależy po jakiej ilości, po kresce długości stołu to ja cały jestem sztywny a nie tam gdzie trzeba.
"Nie zapomnę tych wszystkich akcji po klonach"
  • 50 / 1 / 0
jak oceniacie pente w postaci drobnych kruszczycach sie przezroczystych kryształków a jak ten w postaci duzych bialych zbitych grudek ktore jeszcze latwiej sie kruszą ... który sort wedlug was lepszy i w ogole jak je oceniacie ?
  • 471 / 2 / 0
Moim zdaniem ten pierwszy jesli to co o czym mowisz co linkowane zdjecie bylo pare stron wstecz ;] ale pente i tak jest chujowe wiec z gowna bata nie ukrecisz xD
  • 8 / / 0
Pytanie.
Od wczoraj od 14 zrobilem sam 1g 3mmc, 1g penty i 250mg eth-cata. Pozostaly mi jeszcze okruszki i nimi sie podtrzymuje przy dobrym samopoczuciu. Dodam, ze nie moglem w siebie przez caly ten czas zadnego zarcia wcisnac. Koktajl z cytrusow mecze juz 15 godzine. Duzo wody pije, a teraz meliske. Spodziewac sie konkretnego zjazdu? Jak narazie czuje sie swietnie, ale moj nieokielznany mozg chce wiecej. Jak sie przygotowac na taki zjazd?
  • 195 / 2 / 0
Zakładam, że nie masz benzo przy sobie, a zjazd raczej będzie ciężki. Póki jeszcze Cię nosi to skocz do sklepu po kilka piw na ten zjazd i koniecznie coś zjedz. Jak wypełnisz żołądek, to powinieneś poczuć lekką ulgę. Maślanka, banany na początek i jak będziesz już w stanie przeżuwać, to jakieś mięso byłoby wskazane. Aviomarin z takich łatwo dostępnych leków pomoże Ci usnąć, o ile nie używasz go zbyt często.
  • 322 / 2 / 0
To ja od siebie polecę stary dobry nervosol, który pomoże usnąć. Orsalit na uporządkowanie elektrolitów i nawodnienie. Witaminy w formie musujących tabletek, bo płyny łatwiej się przyjmuje, gdy masz jadłowstręt. Gdy waleriana z nervosolu zacznie działać, będzie Ci łatwiej coś w siebie wmusić.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 64 / / 0
Elektrolity,witaminy, jeść, pić, na sen aviomarin
  • 113 / / 0
microcebus pisze:
Pytanie.
Od wczoraj od 14 zrobilem sam 1g 3mmc, 1g penty i 250mg eth-cata. Pozostaly mi jeszcze okruszki i nimi sie podtrzymuje przy dobrym samopoczuciu. Dodam, ze nie moglem w siebie przez caly ten czas zadnego zarcia wcisnac. Koktajl z cytrusow mecze juz 15 godzine. Duzo wody pije, a teraz meliske. Spodziewac sie konkretnego zjazdu? Jak narazie czuje sie swietnie, ale moj nieokielznany mozg chce wiecej. Jak sie przygotowac na taki zjazd?
Panowie macie kase na kupowanie rc'ków i ich niemalże dobowe ćpanie a szkoda wam czasu na pójście po recepte do lekarza rodzinnego żeby wypisał zolpidem za kilkanaście złotych ? Ile nerwów i złego samopoczucia oszczędzone.
Już nie mówie o wyrzyganiu się ze stu złotych i pójście do psychiatry żeby jakieś bezo przepisał.
Jeśli nie mam zolpi/benzosów to nie tykam prochu nawet jeśli leży w szafce i mam wolny wieczór , minął mi już głupi okres przyjebania krechy na klatce , wrócenia do domu i przewracania się z boku na bok.
Wam też to polecam ale to lata układania psychiki i ogromna wstrzemięźliwość - bez tego drugiego zostaniecie stereotypowymi "ćpunami".
  • 1180 / 5 / 0
^ Ogarnięty użytkownik =/= ćpun co nie potrafi odmówić kreski na klatce.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.