Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 97 / / 0
autorze tekstu przywal sobie setke koksu z szarych myszek robi demona,G bym nie polecał dla "swieżakow" latwo przedawkowac a po drugie najlepiej na trzezwo nie ma jakiejs uniwersalnej zasady,te wszystkie coachingi to mozna sobie w nerke wsadzic %-D
  • 1857 / 66 / 80
Bardziej ekonomicznie i wydajnie będzie chyba przeznaczyć hajs na dziwki niż na koks który miałby pomóc w zagadywaniu losowych typiar.
  • 5299 / 104 / 0
Zawsze można koks, a później randomowe dziwki, albo randomowe typiary.

Kurwa, znów dostanę 'bana' jak moja przeczyta co tu wypisuję :wall:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 12 / / 0
Jeżeli potrzebujesz czegoś na odwagę, a clon na ciebie nie działa, myślę, że śmiało możesz próbować G.
Ja na większą pewność siebie biorę clona lub tramal. Nie wpadłem w ciąg, dawek nie zwiększam, a jakość życia znacznie mi się poprawiła.
Teraz również u mnie kolej na GBLa...
  • 101 / / 0
G jest bardzo dobre w fazie zapoznawania nowych osób generalnie na śmiałość w towarzystwie ale na pierwsze testy polecam spokojnie wypróbować
"swoją dawkę" w domu żeby na spotkaniu nie paść jak po strzale na deski
And I really don't care who dislikes me or why
The people that dislikes me have nothing to lose
Say whatever you want motherfucker
Just say my name
Thats all I need, because you know what?
I ain't going nowhere until I've done it all
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."