ODPOWIEDZ
  • 203 / 6 / 0
Re: MT-45
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
Popatrzcie gdzie ma posty ;-) Sporo w działach o stymulantach, ale knajpy pod naciętą makówką, czy wątków o PST też nie omija, więc pewnie na jakąś tam tolerkę zdołał sobie zapracować.
Planuję zamówić to, bo brzmi ciekawie (Kicie wejście, a potem dysocjacyjna opioidowość, kusi) ale poczekam na większą ilość relacji, bo jakoś mało przekonująco to brzmi.
  • 625 / 28 / 0
to raczej moja wina, bo substancja która można nabyć na polskim rynku (no nie wspomnialem u którego vendora, c'nie xD) jest bardzo dobrej jakości co widać i czuć
zarzucając mt byłem czysty od jakiegoś tygodnia albo dwóch, ale ogólnie trochę opio w życiu zeżarłem i jesli chodzi o kodę to jestem na poziomie 450 mg dla średniego ugrzania
poza tym od poczatku opio robiły mnie słabiej niż znajomych
wracając do substancji, jej największe minusy to
-konsystencja
-nieznośny smak, a potem też lekki ból brzucha(no ale ja duża dawkę musiałem przyjąć)
-dziwne wejście(może to kwestia indywidualna ale ja czułem sie wystrzelony aż mi się w głowie kręciło)
-krótki peak(tak porządnie ujebany to byłem krócej niż po kodzie), ogól działania zamknął się w jakichś 4 albo 5 godzinach, dokładnie nie mierzyłem, ale taka konkretna faza jest krótka
w sumie to chyba lepiej mi jest na kodzie, cenowo wychodzi podobnie, ale przyjemniej jest kupić coś przez neta niż łazić po tych aptekach, znosić te pogardliwe spojrzenia a potem tłuc tabletki, filtrować itd
no i napewno jest lepsze niż to jebane AH7921 czy jak mu tam bylo

scalono F.

jeszcze jedan ważna rzecz o której zapomniałem dodać, to że substancja nie wywołuje żadnych reakcji alergicznych więc nie muismy sie obawiać że następnego dnia obudzimy się cali podrapani
byw strasznie mi to zasmakowało i przerobiłem gram tego specyfiku w 4 dni %-D
zgłaszam własny post żeby mode tu wszystko poscalał bo brzydko to wygląda
Ostatnio zmieniony 21 września 2013 przez januszgarlacz, łącznie zmieniany 2 razy.
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 708 / 6 / 0
Czyli jedyna droga podania jest prEz otwór gębowy :?: :d
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 456 / 14 / 0
mówicie ze bardziej sie opłaca niz wpierdalanie kody :)?
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 625 / 28 / 0
zalezy co kto lubi
muszę dodać że dorzucanie działa motzno i przy wyrabianiu tolerki maleje delta między dawką satysfakcjonujacą a przedawkowaniem
po dorzuceniu chujwieilu mg substancji wszedłem w tryb manualnego oddychania na spory czas(zorientowałem się że nie oddycham dopiero jak zaczęło mi piszczeć w uszach xD), i w stan srania kamieniem na pare dni
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 834 / 11 / 0
Re: MT-45
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Zamówiłem na tesrty 250mg MT-40. Dostaęłm 300mg. I eraz tak: Jako, że tolerki na opio już mie, to mnie skosiło niemiłosiernie. Dawaka? 100mg/d. + 1mg etizolamu ;) Cudowny opioid. Fakt, że słabszy nieco od morfiny,ale działa zuuuuupełnie w inny, przyjemny, opioidowy sposób. Ten opioid jest rewelacyjny do wszystkiego: pracy, spotkania, słuchania muzyki i releksu ... (Co tam sobie zechcecie porabiać). Na tym kończę, bo jestem mocno porobiony :D Idę noodować :)

Z mojejgo doświadczenia - polecam (sniff działa i oral działa, jednak różnią się nieco profilem i długością fazy :)

Pozdrowionka! (Ale mi cieplutko :D)
Reez.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 1180 / 5 / 0
Wszyscy piszą, że to jest dysocjacyjne co w połaczeniu z opioidowym highem oznacza chyba głębokie nody. Interesujące.
  • 1037 / 10 / 0
Nie uświadczyłem po tym dysocjacji (może coś na kształt lekkiego odrealnienia, ale naprawdę lekko), a noddów to już w ogóle nie bylo. Dawki do 200mg/strzał (choć zwykle nie przekraczałem 100mg/strzał). Droga przyjęcia: dożylnie.
  • 174 / / 0
a idzie to smazyc ?
  • 1180 / 5 / 0
Pandaeb pisze:
Nie uświadczyłem po tym dysocjacji (może coś na kształt lekkiego odrealnienia, ale naprawdę lekko), a noddów to już w ogóle nie bylo. Dawki do 200mg/strzał (choć zwykle nie przekraczałem 100mg/strzał). Droga przyjęcia: dożylnie.
Domyślam się , że to efekt ogromnej (?) opio tolerki? Dawka którą przyjąłeś dosadnie o tym świadczy.. Kogoś bez tolerki myślę, że okolice 35mg zmiotło by.

Gdzieś czytałem , że koleś brał na skręcie po jakimś mocnym opio (nie pamiętam po czym) to MT wyleczyło go, że był w stanie pracować z 90% wydajności.

Z tego co widzę opinie są podzielone trochę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.