Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 28 / / 0
Witam a czy ktoś pamięta pixy:
Koloru białego
Kształtu okrągłego
Na pigule wyrysowana symbol M, zwane motorolki
Zakupiona w 2009 roku
Podanie: doustnie
Ilość: 3
Działanie: Bardzo euforycznie krótki czas, źrenice strasznie duże, szkliste oczy, ze spaniem nie było problemu. Oraz wracając z imprezy dobry kontakt z ludźmi.

Pytanie mam orientuje się ktoś składu oto tej pixy?

P.s czy na Kujawach można jeszcze jakieś krążki dostać?
  • 418 / 1 / 0
wgl da sie ogarnac proszek MDMA? bo niby mam dojscie ale wy tu z tymi pigułami wyskakujecie to sie zastanawiam czy typ nei chce poleciec w wała, dwie osoby mi znajome probowaly i niby euforia, cieplo, chec rozmowy, szczescie, słowo tok i w ogóle milusio, Sniffem, spływ nie dobry i ogolnie
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 268 / 5 / 0
A co Ty kurwa chciałeś cukier puder żeby splywal? Kryształy da się zetrzeć na proch, a czy wał to okaże się jak kupisz. Koniec offtopa. Ja pamiętam że na sylwestra 2008/2009 chyba jadłem
białe motorole o północy lub trochę póżniej i do południa miałem ochotę na tańce i zabawę :d pierwsze piguły w życiu
  • 182 / 4 / 0
pennywise pisze:
[ external image ]

ma ktoś jakies info co to moze byc?? odebrałem dziś pake ale podobno cały przerasta :x
Ja wiem, jak to zjadłeś masz godzinę aby dojść do domu.
Jak weźmiesz to Z kimś na pół możliwe że nie będziesz pamiętał jakiejś większej części eventu, jak np koleżanka nie pamięta niczego po fajerwerkach.

Aktualny znany mi rekord to 3 gwiazdki, zjedzone przez największego ćpuna jakiego znam. :cool:
  • 4 / / 0
A więc muszę rozwiać wasze wszelkie wątpliwości co do "gwiazdek z kolekcjonera"... http://www.ecstasydata.org/results.php? ... all&s=star

tabletka w postaci gwiazdki to nasze kochane DXM we wlasnej osobie ... http://www.ecstasydata.org/view.php?id=1022 wszystkie wrażenia na to wskazują
  • 1180 / 5 / 0
Gwiazdki sprzed 13 lat z USA w PL heh.
  • 5 / / 0
Jakie krazki (oprocz 2C-B, biale bez zadnego oznaczenia, juz mam dosc) w okolicach Pszczyny, Rybnika i Żor ? Czego nie wpierdalac z okolic?
  • 64 / 1 / 0
Nazwa: Małpka
Kształt: Tabsa
Logo: Małpka(Paul Frank)
Kolor;Brazowy
Gdzie kupione: Śląsk(Silesia)
Kiedy kupione: Sylwester
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: Bliskość z drugą osobą czysta i płynna muzyka miekkie nogi mrowienie w calym ciele przyjemne uczucie
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: Polecam :))
  • 7 / 1 / 0
ktos slyszal o bialych mtv lub tez takich w kolorze niebieskim?
  • 3 / / 0
Czy ktoś coś może słyszał o fioletowych tabletkach z X po jednej stronie, ten X to jakby podziałka na 4 częsci. Warto? Nie mam dojścia do niczego innego, faza nieziemska ostatnio w klubie było bosko trzyma 2.5h gdzieś. Jeżeli ktoś coś wie na ten temat to proszę o pomoc, Pomorskie :)
Zablokowany
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.