4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3898 / 238 / 13
KettleWhistle pisze:
stymulant i dysocjant w połączeniu to maksymalnie chujowe połączenie
CalvinKlein - koks+ketamina - myślisz, że chujowe?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 113 / / 0
Witam Panowie!
Wiadomo w sylwestra jak każdy mam zamiar przyszurać sporą ilość 2 lub 3 torebeczki emki , do tego wjedzie sporo alkoholu.
Tolerancje mam średnią gdyż zażywam raz na 3-4 miesiące , zaczynam kreślić już od 16 w sylwka i chciałbym się położyć spać jakoś o 10 pierwszego.
Do dyspozycji mam xanax 0.5mg i zolpidem , ile wziąć żeby mnie uśpiło ? alpry nigdy nie jadłem , po prostu jest w domu bo jest ( Żona pielęgniarka %-D ) a zolpidem raz spróbowałem z ciekawości na sen.
  • 1615 / 28 / 0
@woojashek
Uważaj na te cukierki, żebyś czasem nie naodpierdalał takich numerów jak ja ( sytuacji opisana w innym wątku). Co do dawki to tobie nie doradzę, ale na pewno weż je dopiero jak będziesz leżał w wyrze i z niego nie wychodź. ;-)
  • 94 / 1 / 0
witam, mam takie szybkie pytanko moze bylo moze i nie bylo, czy po malej dawce cos na oko 0.1-0.2 bede mogl normalnie spac? ostatnio probowalem z kolega to wpierdzielilismy jakies 0.7-0.8 i bardzo ciezko bylo zasnac czy po malej dawce mozna na luzie spac?
  • 32 / 2 / 0
to chyba logiczne ze male dawki nie powoduja takiego pobudzenia jak duze wiec i cialo latwiej i chetniej nie pobudzone niczym sztucznie zasnie. np dziś zjadłem sztuke od 19-2 i jest 6 a ja dalej na pełnej kurrwie... dodajac jeszcze to ze jak duzo walisz nosem to wiecej Ci splynie do bebna, a oral klepie duzo dluzej wiec wychodzi na to ze z tej sztuki polowke to zjadlem oralnie a moze pol sie wchlonelo przez sluzowke.

Fuzja - D5

nie moge edytowac z komorki wiec wpisuje doubla i ew prosze o polaczenie postow czy zostawienie ich jak sa,
otoz mam pewien problem, jak pisałem rano, zjadlem ostatniego szczura z sztuki mefa (z tym ze to chyba nie byl mef jednak) kolo 2 w nocy. zwykle do tej godziny juz dawno bylbym po zwale i latał normalnie, ale jest strasznie inaczej niz zawsze, zaczne moze od opisania od poczatku zabawy. Wiec kolo 19 sniffem zjadłem z 150 mg sporej wielkości kryształu, calkiem mefowego koloru i wyglądu. bania troche inna niz po typowym "flexie" nie taka wielka euforia natomiast nieogar byl wielki; nie potrafiłem grac w grę w ktora normalnie na 4mmc latałem mega ogarniety, myślenie ogólnie sprawiało wielki problem, nie potrafiłem szklanki dluzej utrzymac bo miałem wrazenie ze zaraz ja rzuce. kolejne kreski podobnej wielkości juz nie pogorszyły nieogaru ale costam podbijały banie, z tym że zwykle bania to byly albo dupy na melanzu albo w necie jak jadłem w domu sam to i

4h walić mogłem jednocześnie gadajac z dupami na necie a wczoraj takiego parcia nie miałem bo pobawilem sie z godzine a reszta to gadka tylko przez komunikator z dwoma pannami. kolo 1 w nocy zarzucilem 1200 mg nootropilu i zaraz kreski poszły. po godzine zacząłem strasznie rzygać nie wiem czy przez splyw na pusty pity wodka dzien wczesniej bęben czy to nootropil ale mysle ze to ten mef bo spływ byl wielki a wody wypilem w chuuuj nie wiem czy nie z 4 litry poszły po tych splywach tak mnie się chciało pic. od 4 jak juz zeszła pizda to lezalem w łóżku czytając kazdy temat jaki mi sie tylko wyświetlil na monitorze telefonu i taki tryb mam do teraz, czytam wszystko co mi się wyswietli od opisów sbs chemicznej na wikipedii po caly temat o mefedronie ale jest to takie czytanie tepe bez zapamiętania i żeby cos czytać i sprawia mi to przyjemność w pewnym sensie.

lyknalem jeszcze 2x1200 piracetamu i siedzę czytam ale bardzo zle widze literki sa rozmazane i nie trafiam w klawisze ponad polowe muszę poprawiać %) dodam ze ciężko dalej mi się myśli i opóźniony jakby jestem. nie chce mi się spac ani jeść. czy jest jakas metoda stwierdzenia co to za substancja byla i czy ktokolwiek wie lub może mi wywrozyc z tarota, kiedy ta masakra sie skonczy; wiem ze piracetam może przedłużyć trwanie bani ale pierwszą dawkę dopiero przed ostatnim sniffem wrzucilem, a efekty dziwnego nieogaru były od początku sniffowania. proszę o sensowne odpowiedzi lub spostrzeżenia
  • 94 / 1 / 0
@asmo1992 dzieki za odpowiedz
mam jeszcze jedno pytanko, czy jak po mefie łykne relanium to da rade zasnac?
  • 3206 / 175 / 0
Yetison pisze:
@asmo1992 dzieki za odpowiedz
mam jeszcze jedno pytanko, czy jak po mefie łykne relanium to da rade zasnac?
łyknij 10mg, powinienes zasnac, jak nie starczy to drugie 10mg
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 248 / 3 / 0
Mi na początku do zaśnięcia starczał etanol (ba nawet potrafiło trochę zostać w worku, gdzieś w portfelu, co później wspominałem już tylko z gorzkim uśmiechem), potem broniłem się (przed bezsennością) estazolamem (i działał), a później już pogodziłem się z przewracaniem się na koji do 12 rano, albo lepiej...Tylko zaznaczam, że mówię o własnych doświadczeniach i stricte 4-MMC.
  • 113 / / 0
Dobra , skusiłem się - miałem weekend do dyspozycji dla siebie , po paru telefonach dowiedziałem sie kto co ma i od kogo najlepiej wziąć , po pół roku abstynencji powiem że temat kosa , zapodałem 200mg w klame to euforia mnie zmiotła z powierzchni ziemi. Było git jak zawsze - muzyka laptop konsola itp. Po ostatnim szczurze stwierdziłem że napiłbym się jakiejś łychy. Poszedłem na stacje , kupiłem 0.5 szkockiej i zacząłem sobie drinkować , po dwóch głębszych postanowiłem zarzucić xanax , przeczytałem na ulotce że dawki lecznicze są 0.25-0.5mg więc się nie pierdoliłem i zarzuciłem całego tabsa ( 1mg ). Dalej pije pije pije , po pół butelki dalej jestem trzeźwy , pobudzony - nic nie daje ten xanax alko też jakoś słabo wchodzi , patrze na date ważności - do 2015 wiec jest ok , wrzucam drugą. To było jakoś o 2 w nocy po drugim tabsie wlałem sobie jakąś setkę do szklanki i dalej siadłem przed kompa , nagle budze się rano kurwa , wypoczęty , nic mnie nie boli , kichawa czysta ( mam schize że po każdym szczurze płucze nos solą morską w sprayu żeby betonu nie było na następny dzień i następny szczur lepiej wszedł ) w mieszkaniu ogólnie bałagan ( Jestem pedantem i kocham porządek co odrazu mnie zadziwiło ) butelka po alko pusta i tu kurwa eureka - w domu stoi czteropak piwa nieruszony. Skąd kurwa się wziął czteropak !?!?! W telefonie wszystko ok do nikogo nie dzwoniłem , wchodzę na konto a tu dokonana tranzakcja na dwadzieściapare złotych , godziny nie ma w moim banku niestety i przeszukuje portfel ( jak najebany/naćpany bym nie był chowam zawsze potwierdzenie tranzakcji ) , co się okazało o piątej rano przeszedłem się po piwko i fajki %-D
Ja pierdole , panowie czym innym się usypiać bo aż mi kolana zmiękły jak pomyślę w jakim stanie musiałem być na tej stacji.
Mam jeszcze zolpic ale to właśnie po nim są krzywe akcje z tego co czytam a nie po alprze...dobrze że mi się ruchać nie zachciało :rolleyes:
  • 677 / 2 / 0
Hehe normalka jak używasz benzo rekreacyjnie mieszając je w dodatku z mocnym alkoholem i mefedronem. Takie rzeczy zarzuca sie już na koniec zabawy jak leżysz w łóżku i chcesz zasnąć , wtedy nawet 2 na raz mógłbyś wziąść te krążki i poszedł byś spać a jak siedzisz w nocy bez zamiaru pójscia spać i w takim stanie zarzucasz benzo licz się z amnezją. :)
PS; Wydaje mi sie, że tój stan nie był najgorszy na stacji, pewnie wszedłeś tam z szerokim uśmiechem i poprosiłeś piwko i poszedłeś do domu, ciekawy stan świadomości a raczej całkowitej nieświadomości :), zdarzyło mi sie raz czy dwa od tamtej pory nie zarzucam nic w takich stanach, a jakby ci sie coś stało? Obudził byś sie w szpitalu i dopiero byś sie zdziwił jakby cie potrącił jakiś samochód albo coś :-p
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2013 przez Nycomed, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.