Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zaznacz to co lubisz najbardziej. Reszty mogloby nie byc.
Narkotyki (depresanty)
19
10%
Narkotyki (psychodeliki)
60
31%
Sex
87
45%
Hobby
29
15%

Liczba głosów: 195

ODPOWIEDZ
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
WildMonkey pisze:
moim hobby jest sex pod wpływem psychodelików
Chciałem to napisać, ale stwierdziłem, że poczekam i zobaczę kto inny będzie pierwszy.
No tak, Ty, bo kto inny ;]
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pocisk »
e tam psychodelików najlepiej iść na dziwki na koksie, czystym MDMA jaraniu albo GBL albo najlepiej tym wszystkim na raz ;D ale czasem jak mam taki plan to zabardzo sie rozchulam z koksem i na pozostałe razem z dziwkami nie mam $ ;P
Uwaga! Użytkownik Pocisk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: syntax_error »
@pocisk: a MDMA, to nie psychodelik ;)??
Nie sprzedaję, nie kupuję, nie posiadam, nie załatwiam. Lubię poczytać i tylko tyle.
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
psychodeliki:) chć cięzko było by żyć bez sexu
jenak życie to sztuka wyboru :D
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LA_01 »
[quote="jst"]
za mało opcji, bo pewnie gdyby były stymulanty to bym je wybrała ]

wlasnie wiem, troche zjebalem ankiete, zabraklo kilku waznych odpowiedzi...np wlasnie stymulantow.
ale widze ze jednak wiekszosc jest za sexem... chyba nie jest z wami tak zle : ) to ludzkie i swiadczace o tym ze wszystko z wami wporzadku... chociaz.. moze jest tak ze poprostu nie kazdy wszystkiego sprobowal...
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2007 przez LA_01, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
Wedlug mnie zabraklo jednej a jakze istotnej rzeczy - muzyki.
Osobiscie nie wyobrazam sobie zycia bez niej.
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LA_01 »
to wlasnie jest hobby. [[ tez jestem od niej uzalezniony ]]
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mcfuck »
sex najlepszym dragiem
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Niektórzy muzykę traktują trochę więcej niż hobby czy uzależnienie.
Palenie, SEX, palenie, granie.
I'm broken.
  • 53 / / 0
sex.... :))

Dobrze, że mimo wszystko nie musze dokonywać wyboru :P
Uwaga! Użytkownik szklany_cukierek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.