Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 189 / 2 / 0
Witam macie jakies sposoby na grypowe ekekty na odstawce giebla? Przerwa po 2ch tyg a ja oczy zaklejone ze ciezko mi patrzec przez nie, gardlo wypalone przez walenie prosto ze strzykawy ale najgorszy jest katar. Czyje jakbym se psiknal tam pianke montazowa. Normalnie chce go rozsadsic od nadmiaru glutow i dziurki za zapchane na maxa twarde jak beton tak ze nic nie cieknie...poradzcie cos bo boje sie spac oddychajajac gardlem bo kialem cos takiego jakbym sie zachlysnal nadmiarem sliny :-% Tragedia

Kurde przeniescie do dzialu odstawienie
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2013 przez 4acoDMT, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
4acoDMT pisze:
Witam macie jakies sposoby na grypowe ekekty na odstawce giebla? Przerwa po 2ch tyg a ja oczy zaklejone ze ciezko mi patrzec przez nie, gardlo wypalone przez walenie prosto ze strzykawy ale najgorszy jest katar. Czyje jakbym se psiknal tam pianke montazowa. Normalnie chce go rozsadsic od nadmiaru glutow i dziurki za zapchane na maxa twarde jak beton tak ze nic nie cieknie...poradzcie cos bo boje sie spac oddychajajac gardlem bo kialem cos takiego jakbym sie zachlysnal nadmiarem sliny :-% Tragedia

Mi na najgorszy katar zawsze pomaga tabaka. Najlepiej jakaś mocna miętowa np. Red Bull. Swoją drogą bardzo ciekawe uczucie gdy jestem chory, nos na maksa zapchany, zazyje tabaczki i czuje się jak nowo narodzony; D
  • 1205 / 10 / 0
Ja obstawiam efekty antycholinergiczne spowodowane spadkiem poziomu ACh po ciągu. Troche długo to trwa ( 2 tyg? ) i nie do końca pasuje mi ten katar --> powinno raczej mocno wysuszać słuzówke. Ale jeśli ktoś to potwierdzi to proponuję stosować choline, ewentualnie na szybko duzą ilość jajek ( zółtek )
  • 97 / / 0
4acoDMT pisze:

tez cos kurwa oslepłem od tego g %-D
  • 189 / 2 / 0
wczoraj przestalem polewac po 2tyg cugu czy nawet wiecej czulem sie strasznie zajechany, gardlo totalnie wypalone przez lanie prosto w ryj ze strzykawy i zapijanie 2woma lykami wody/napoju. Katar tak silny ze czulem cala noc jakby nos pompowalo od srodka i mialo go rozwalic przez co nie spalem cala noc bo nie dalo sie i doznalem jakiegos popierdolena lezac tak i rzucajac sie na boki. Mianowicie wlaczylo mi sie ze lezac na jednym boku wysylam maila z pytaniem czy to basf i przewracajac sie na drugi bok znowu wyslalem maila czy to basf a po jakims czasie sie zaczolem zastanawiac jakie maile jak i do kogo jak ja kurwa w lozku leze i do teraz nie wiem co to bylo czy spalem i tak snilem czy poprostu mnie pojebalo ob braku g. O dziwo rano katar przeszedl i efekty odstawienni jakimi bylo tez telepanie i poty rano juz tez nie dawalo o sobie znaku to chuj polalem 1.5ml i jest dobrze. Na g znowu ciagle leci mi z nosa jak przestane to gluty robia sie na tyle geste ze w moment zapchany nos ale uzbroilem sie w sulfarinol, najlepsze krople do nosa jakie moga byc, kiedys byly na recepte i sa naprawde skuteczne, lejesz troche i na kilka h spokoj, polecam piotr fronczewski. i znowu jak zwykle po cugu na g mam problem z oczami, szczypia i sa cale zaropiale, wkurwia to tymbardziej ze nosze szkla kontaktowe. no to przerwe zrobilem dluga jak uj prost :-D niestety wczoraj zostalo mi zrabowane 200ml po przypale jaki odjebalem czyli zasnolem idas po schodach spierdalajac sie z nich juz chyba z 4 raz w mojej karierze, kiedys kaleka zostane juz mam 3 blizny na ryju, mialem noge w stopie zlamana i nawet nie poszedlem z tym na pogotowie(samo sie zroslo po miesiacu) i odgryzlem sobie 1cm2(trza bylo jechac uciac bo wisial taki kawalek i jezyk wygladal jak u weza) jezyka wszystko przez g niespominajac o wzywanej policji czy pogotowia ach kurwa ten g tyle zlego juz narobil ale chuj czlowiek wie ze dalej bedzie pil, zadna uzywka w mojej karierze nia miala takiego przebicia jesli chodzi o samookaleczanie i dalsze stosowanie. Macie tez tak? NoLmit Ty chyba cos o tym wiesz :-D Gdybym przeczytal to w czyim poscie to bym pomyslal co za ciota ale nie jestem zadna ciota co se poradzic nie umi poprostu takie zycie na ciaglych polewkach rzedu 2-3 ml
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2013 przez 4acoDMT, łącznie zmieniany 5 razy.
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 97 / / 0
dla mnie akurat ten sort jest git,katar miałem wiekszy po NL 10dni 300ml przez 24h poszło 70mg baclo 0,5 klona 300mg kody i 1mg Zomirenu i czuje sie ok tylko wzrok mam mało ostry
  • 189 / 2 / 0
dla mnie tez jest git, tutaj mam katar na odstawce i troche leci przy polewkach ale jest drozny nochal, po nl to mialem ciagle zajebany czy to na polewce czy na odstawce i od tego czasu utrzymuje sie ciagle w mniej badz bardziej dokuczliwej formie, pisalem kiedys ze czuje takie spiecia przelatujace przez cale cialo gdy np zmieniam pozycje z lezacej wstajac itp i to nie przeszlo to dzis, nl sort niezle mi popierdolil w organizmie.
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2013 przez 4acoDMT, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 1205 / 10 / 0
Widzenie masz mało ostre bo masz zespół antycholinergiczny wywołany odstawieniem G i nagłym spadkiem poziomu ACh. Przejdzie z czasem ale mimo wszystko radziłbym jeść dużo jajek (zółtek ) a najlepiej zaopatrzyć się w cholinę...

@4acoDMT: ... ja nic nie wiem ... %-D
  • 97 / / 0
dzieki za rade NoLimit jak dalej bede miał taki rozjechany wzrok to sie spotkam z G-Gerwazym %-D
  • 239 / / 0
Czy czujecie po wypiciu GBL takie jakby rwanie w pęcherzu moczowym lub takie dziwne uczucie palenia w nim? Dałem też to pytanie w dziale skutki prozdrowotne ale też tutaj ze względu na większą ilość odwiedzin. Jakby co proszę o przeniesieni postu. Czuję takie jakby niepokojące "palenie" w pęcherzu. Proszę o odpowiedź.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.