Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1041 / 4 / 0
Haha :D No mi generalnie też by nie przeszkadzało, ale jak wieczorem siedzę z dziewczynami w pokoju, jest cisza, a mi się tak głośno przelewa to trochę wkurzające. ; )
Masz ochotę na kontakt? opia375@gmail.com
  • 45 / 1 / 0
Jezu jak jak nie cierpię tego bulgotania. Mam tak, że jak już chce zasnąć to czym ciszej i ciemniej wokół mnie, tym lepiej a to bulgotanie jest tak cholernie głośne i wdzierające się w ucho, że nie mogę ; DD swoją drogą pasowałoby ogarnąć jakieś badania wątroby, jelit itd, bo chuj wie co tam się dzieje, człowiek tak czasami żyje nieświadomie.
Sens życia polega na tym, że kiedyś się kończy. I to jedyny jego sens.
  • 1343 / 18 / 0
kminek i koper włoski. maja działanie ogólnie przeciwiatrowe :cool:
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 302 / 2 / 0
@Opia Dokładnie jest to troche irytujące, siedzisz sobie z kimś jest cicha i zaczyna Ci bulgotać w brzuchu :D Mnie to denerwuje bo mam tak przez 2 dni.
  • 742 / 9 / 0
Wiecie co, nie zastanawiałem się nad tym nigdy :D Albo po prostu nie bulgotało mi na tyle, żeby było to zauważalne przez innych. W sumie to tylko w łóżku jak leżałem i książkę czytałem to to zauważałem.
  • 302 / 2 / 0
@canonkod a ile Ty kody brałeś ? Bo u mnie zaczęło to sie od 750 mg i coraz większe to coraz bardziej mi bulgota.
  • 302 / 2 / 0
@Non Też powiem jak Azuzu, że czytam Twoje posty z chęcia i są mądre.
Walnąłem mix penta i 3-MMC jest dobrze nawet, jak by koda doszła do tego to by było zajebiście w huj %-D Taki bieda speedball %-D
  • 1709 / 11 / 0
Nie rozumiem pytania...
  • 302 / 2 / 0
No pisałeś, że masz rolki itp na odstawkę. I ciekawy jestem jakie narko odstawiasz. Kodeine czy tramala czy coś innego ?
  • 1709 / 11 / 0
rolek już nie mam, w paczce raptem 20 szt. w sumie zjebałem bo brałem rolki razem z opio zamiast poczekać :nuts:
Chodzi o odstawienie opio (nieważne czy kodeina czy tramal), chce to odstawić ale nawet z tamtą obstawą lekową, o której pisałem będzie ciężko. Wie ktoś jaki nieopioidowy lek przeciwbólowy jest mocniejszy od ketonalu?
Zablokowany
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."