i kilka zdrowasiek rano i wieczorem :)
A tak poważnie, to ciśnij do lekarza, bo lepiej niż w twoim wieku nie będzie. Od biedy możesz się wsperać noopeptami, ale nie polecałbym tego na własną rękę nie znając przyczyny. A przyczyn może być wiele, od tego że nie jesteś na tyle rozgarnięty jak ci się wydaje że powinieneś być do guza mózgu włącznie. No i napisz czy zawsze tak było, czy może jest to od niedawna, ewentualnie niedawno się nasiliło.
Pride, widzę że jesteś najaktywniejszy w temacie o dopingu mózgu. Mówi się że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. Może tu tkwi przyczyna? Jesz jakieś cudaczne ziółka, czy progowe dawki dxmu żeby zwiększyć obroty, a one jak na złość maleją. Jak z pieniędzmi, im więcej ich mam, tym mniej sensownie nimi gospodaruje, jak mam mniej, idzie mi to znacznie lepiej. ;-)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.