delorazepam and temazepam were found in amounts of about 100 to 200 ng/g cell tissue of Artemisia dracunculus,
czy ta roślinka może działać wyrażnie ?
Jak wygląda teraz sprawa z takimi roślinami? (mam na myśli po tych wszystkich ustawach o przeciwdziałaniu)
Są jakieś legalne roślinne substytuty benzo? (wiadomo, nie liczę że poklepie jak etiz czy alpra).
Chodzi mi o odstawianie benzo i przechodzenie powoli na właśnie taki substytut.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
ma nawet plusy nad bennzo nie jest takie puste jest bardziej kreatywne muzyki się pięknie słucha
można to waporyzować? może to również niezła alternatywa do zaprezentowanych wcześniej sposobów użycia?
420alldaylong pisze:a mam pytanko bo na pewno będę zamawiał Mulungu
EDIT: Aaa zapomniał bym! Przy odstawce benzo w moim przypadku okazała się bardzo pomocna również kora Magnolii http://en.wikipedia.org/wiki/Magnolia_officinalis
Nie wiem czy "zawiera" benzodiazepiny ale na pewno pomaga przy fobii społecznej nie powodując przy tym sedacji. Kupiłem Magnolia Bark Swansona 400mg na kapsułkę i brałem 2 dziennie.
Teraz zamawiamy Combretum-jak tak "o". A on żeby nie wracać do bezno i jakoś daje radę ;-)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.