Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1628 / 197 / 0
Tylko trzeba coś wymyślić jak zwiększyć trwałość takiego roztworu, bo jak pisałem to w wodzie taki pentedron niemiłosiernie jebie i psuje się w kilka chwil.
  • 934 / 12 / 0
Ja bym spróbował z glikolem, jakoś szczególnie nie reaguje nos kiedy włożyłem palec w nim umoczony, tylko że to jest gęstsze od wody i wydaje się jakby trochę tłuste, ale mozę to tylko wrażenie , co do trwałości pentatronu w nim to się nie wypowiem, bo nie rozpuszczałem nigdy. We wtorek mogę zrobić małą próbę bo będę miał pentedron a glikol mam tak czy siak. Wciągać tego nie zamierzam buteleczki z aerozolem nie mam więc co najwyżej powiem czy tak jak w wodzie zacznie śmierdzieć.
  • 440 / 30 / 0
W poppersie :-D Ale byłby wjazd.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Skoro jesteśmy już przy "dziwnych" sposobach podawania to chciał bym coś przytoczyć na kilku filmach SF widziałem jak futurystyczne dragi
były podawane w rostworze i urzywane jak krople do oczu czy taka forma jest w ogole mozliwa czy to zwykły wymysł scenarzystow ?
  • 283 / 1 / 0
Teoretycznie jest to możliwe bo są przecież krople do oczu z antybiotykami itp ale problem w tym że duża część substancji psychoaktywnych może być silnie żrąca w kontakcie ze błoną śluzową i sobie oczy w najlepszym razie można mocno podrażnić takim roztworem.
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Widziałem kiedyś jak ziomek się spóźnił na tripa i chciał "już jak wszyscy". Patrzę, nastawia się, a drugi mi ze strzykawy 20 mg w oko %-D Pierwszo myślałem, że to halun; po chwili dotarło do mnie, że jednak nie. Kilka tripów później, wciągam przez rulon 4-HO-MET, jak stary amfeciarski nawyk nakazuje, łeb do tyłu i dociągam resztki z rulona gdyż nie lubię jak żywność się marnuje. Ułamki sekund, patrzę z rulona spada gruda prosto na oko. Myślę, kurwa, tamten dostał 20 mg to ja te kilka mg przeżyję także. Pzecieram patrzałkę a tu taki jebitny, animowany fraktal %-D

Absolutnie nie polecam tej metody podania
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2013 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 17 / / 0
Czyli w takim razie taki roztwór powinien mieć jakieś wysokie PH ? bo nie wiem czy dobrze to rozumiem czy moze bardziej chodzi o reakcje alergincza ?
ewentualnie w sklad takich "kropli z antybiotykami" wchodzi cos jeszcze co ulatwia transport dalej substancji bez podrażnień, jeżeli juz tak sobie głośno myśle
to ciekawe jak z wydajnością takiego rozwiazania %-D
  • 2428 / 90 / 0
Kurwa dwa słowa... :blush: SNUFF BULLETS :blush: a nie jakiś arełozol którego pół buteleczki trzeba wpsikać do nosa żeby sie ukurwić %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 934 / 12 / 0
Używałeś tych snuff bullets kiedyś i co najważniejsze z pozytywnym efektem? To się jeszcze do koksu to jako tako nadaje, ale do RC to chyba specjalnie trzeba by było robić przystosowany konkretnie pod dana substancję i najlepiej pod dany sort, mam ze 3 różne, wszystkie tak samo do niczego się nie nadają.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.