Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Sprobowalbys browna?
Spróbowałbym
493
41%
Nie spróbowałbym
239
20%
Sprawdzam wyniki
326
27%
Spróbowałem i nie żałuję
93
8%
Spróbowałem i żałuję
38
3%

Liczba głosów: 1189

ODPOWIEDZ
  • 312 / 1 / 0
Nadal nie.
  • 1599 / 47 / 0
Ja metylomorfiny(kody) nie biorę już pół roku więc po co miałbym się pakować w diacetylomorfinę(herę).
  • 149 / / 0
Z chęcią brauna,majki,helu,fenta itp
Zaczynając grę z OPIO,trzeba mieć na uwadze,że przeciwnik jest silniejszy od Nas i tylko najsprytniejsi....wygrają i to po ciężkiej walce!
  • 2011 / 124 / 0
odkopałem tą ankietę po kilku latach.

"spróbowałem i nie żałuję" zamieniło się w "spróbowałem i żałuję"

czas weryfikuje poglądy. Pierwzego posta napisałem w 2007 - jest 2013. może to dla kogoś będzie wskazówka.
  • 742 / 9 / 0
jacok pisze:

czas weryfikuje poglądy. Pierwzego posta napisałem w 2007 - jest 2013. może to dla kogoś będzie wskazówka.
Napisz coś więcej. Ile czasu po spróbowaniu napisałeś, że nie załujesz a kiedy się to zmieniło?
  • 1262 / 17 / 0
Nie będzie wierz mi... każdy kto pomyślał o herze prędzej czy później nawet jak zmieni zdanie na parę lat...
z opio się nie wychodzi
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2013 przez NieLubieZielska, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 124 / 0
canonkod pisze:
jacok pisze:

Napisz coś więcej. Ile czasu po spróbowaniu napisałeś, że nie załujesz a kiedy się to zmieniło?
zaraz po - byłem dumnym z siebie gówniarzem. Wielka przygoda, kurwa jego mać... Pierwsze i.v. i pierwszy seks... magiczne dni,, taa, jasne. W 4 lata później bez studiów w ośrodku, bez dziewczyny, z hcv. 3,5 roku w sumie w zawiasach.
  • 40 / / 0
Spróbowałbym na razie o tym nie myślę, ale wiem ze wcześniej czy później to się tak skończy..
  • 35 / / 0
Ja tak samo jak kolega Yourmaid, na razie nie myślę o tym za bardzo, ale wydaje mi się, że kiedyś spróbuje. Ciekawi mnie strasznie, ale boję się w to za mocno wkręcić, już nauczyłem się na GBLu i kodzie, że czasem coś sie potrafi zbyt podobać...
  • 565 / 7 / 0
Mam duze doswiadczenie z koda, troche mniejsze z makiem. Zostalem poczestowany hera. Bylo ciezko. Od razu widac, ze organizm tego nie znosi. Tym, ktorzy chcieliby sprobowac i sie przekonuja odradzam. Przyjemnie jest, ale mega ciezko, nawet po minimalnej dawce. Bez sensu, zwlaszcza za taka cene, na mysli majac nie tylko finanse.

EDIT: pukalem iv oczywiscie. Jeden jedyny raz. Nastepnego dnia byla chetka, przeszla po 3 dniach. Jeszcze raz nie warto.
Ostatnio zmieniony 13 listopada 2013 przez FreeOfMe, łącznie zmieniany 1 raz.
Feel free. Of me.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.