Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 49 / / 0
Rozumiem. W takim razie kolejne próby będę kontynuował w dawce 200mg, wszak tolerka rzecz niechciana.
Tak, rozgryzłem ale następnym razem planuję rozbić piguły na proch i dopiero wrzucić, bo smak nie rozpieszcza :)
mój pies jest bardzo rozmowny.
  • 51 / 1 / 0
ile tabletek Poltramu 37.5 musialbym przyjac na pierwszy raz zeby cos poczuc ?
  • 149 / / 0
szalonywidelec pisze:
ile tabletek poltramu 37.5 musialbym przyjac na pierwszy raz zeby cos poczuc ?
Lek który posiadasz nie nadaje się bezpośrednio do spozycia.Musisz odzielić tramadol od paracetamolu (ekstrakcja jak przy antidolu).Na jednego zadziała dobrze 200mg (6 tabletek) dla drugiego 400mg(11 tabletek).W zależności od doświadczenia w opio i wagi celuj między 200 a 400mg.
Zaczynając grę z OPIO,trzeba mieć na uwadze,że przeciwnik jest silniejszy od Nas i tylko najsprytniejsi....wygrają i to po ciężkiej walce!
  • 2 / / 0
na pierwsy raz polecil bym max 200mg
ja za piewrszym razem za duzo nie poczulem tylko takie jakby omdlenia no i przesadne swedzenia nosa
i tak pare razy nie pamietam dokladnie ile ale chyba ze 3
potem to juz tramal mnie zajebiscie speedowal
i tak sie babream w tym gownie juz z 5 - 6 lat
takze radze sie zastanowic
pozdro
  • 596 / 1 / 0
Dałem kuzynowi na pierwszy raz 525mg i miał maksymalnie idealnie i nie narzekał na nic, innemu ziomkowi też taką samą dawkę dałem, wiec nie wiem co się niektórzy shizuja i 200 albo 300mg biorą. ja zacząłem od 600mg i idealnie było
  • 3523 / 56 / 0
Tilan pisze:
Dałem kuzynowi na pierwszy raz 525mg i miał maksymalnie idealnie i nie narzekał na nic, innemu ziomkowi też taką samą dawkę dałem, wiec nie wiem co się niektórzy shizuja i 200 albo 300mg biorą. ja zacząłem od 600mg i idealnie było
ja miałem nieźle po 200 więc nie mam co przesadzać i wyrabiać niepotrzebnie tolerki
  • 1343 / 18 / 0
200 to u mnie robiła na nast. dzień mega kaca z wymiotami i takimi tam. Widac było, że nie mam sie dobrze.
Ale o dziwo w tym roku na wakacje przyjałem 100mg x 2 tripy (być może źle, bo powinienem najpierw receptory wyrobić) i nie poczułem totalnie działania (trampek przeterminowany o ok. 2 lata)

Zbędny cytat. mrstothet.
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 56 / 6 / 0
Dobry :-) dorwalam trampka oh dlugo nie szukałam :-D ale z racji tego ze to moje rozdziewiczenie nie wiem co z czym i jak . Wiec mam w tabsach po 50 mg, wziac 4 i grzecznie poczekać?Troche mam wahania nie przed tym ze sie w to wkopie a przed tym ze dostane drgawek. :finger: za duzo forum. Tak czy siak, rozkruszyc, wsypac do picia i jechać?wziac wiecej?
  • 1343 / 18 / 0
littledirty pisze:
Dobry :-) dorwalam trampka oh dlugo nie szukałam :-D ale z racji tego ze to moje rozdziewiczenie nie wiem co z czym i jak . Wiec mam w tabsach po 50 mg, wziac 4 i grzecznie poczekać?Troche mam wahania nie przed tym ze sie w to wkopie a przed tym ze dostane drgawek. :finger: za duzo forum. Tak czy siak, rozkruszyc, wsypac do picia i jechać?wziac wiecej?
Za pierwszym razem 200mg mnie nie urobiło na nastepny dzień, ale też dopiero później przekonałem sie, co z tym trzeba zrobić, tymbardziej ze prawie rok nie wyrabiałem receptorów.
Radziłbym ze 2 razy samo 50-100, później iść we wiecej niż 200 (bo tutaj pisza, ze dopiero po 500 mozna sie spodziewac sie działania rekreacyjnego)
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 451 / 4 / 0
"Za pierwszym razem 200mg mnie nie urobiło na nastepny dzień, ale też dopiero później przekonałem sie, co z tym trzeba zrobić, tymbardziej ze prawie rok nie wyrabiałem receptorów.
Radziłbym ze 2 razy samo 50-100, później iść we wiecej niż 200 (bo tutaj pisza, ze dopiero po 500 mozna sie spodziewac sie działania rekreacyjnego)"

Zawsze może przyjebać kody i po paru razach liczyć że krzyżowa na niego zadziała :) - pisze o kodzie w takim kontekscie, że na mojego kumpla tramal nie działał nawet po 3ciej dawce z rzędu 300mg, a 150mg kody z antka zgrzał się jak stary ruski piec, w który nakurwiał Klitschko.
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.