Po amfetaminie jest wkręta w muzyke, która sprawia przyjemność.
Po Opioidach muzyka wzmaga cielesną przyjemność.
Nie mam jednej substancji , na kazdym dragu odczuwam muzyke w inny sposób.
Stestuj sobie jeszcze 4-HO-MiPTa. Dziwię się, że nie zadowoliło Cię 25d, moim zdaniem jest nawet lepsze niż 2C-E.
Ewentualnie AL-LAD albo LSZ, po nich muzyka też jest genialna. Tylko 'problem' jest taki, że po tych specyfikach mam mnóstwo pomysłów, czuję się bardzo energicznie, a w głowie dzieje się zbyt wiele i ostatecznie ciężko się skupić na muzyce. Nie 'prowadzi' ona przez tripa. I z tego powodu nie wybralbym tych lizergamidów do nocnych, cevowo-sluchawkowych tripów i nie zamieściłbym ich na liście 'najlepszych substancji do słuchania muzyki mimo, że muzyka brzmi po nich rewelacyjnie ;) oczywiście to tylko subiektywne odczucia.
Muzyka po nim jest unikatowa ;-)
Nycomed pisze:Po Mj otworzenie umysłu sprawia, że z muzyki wyciągamy więcej.
Po Amfetaminie jest wkręta w muzyke, która sprawia przyjemność.
Po Opioidach muzyka wzmaga cielesną przyjemność.
Nie mam jednej substancji , na kazdym dragu odczuwam muzyke w inny sposób.
Po mj można posłuchać fajnego kawałka, dostrzec w nim nowe brzmienia, wychillować się.
Po wszelkich stymulantach muzyka brzmi doskonale (szczególnie ta elektroniczna) i daje odpowiednie uczucie "kopa".
@up muzyka po mefedronie - to jest coś :D według mnie przebija amf
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.