Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 49 / / 0
mj- wyostrzone odbieranie muzyki, oddzielanie w głowie poszczególnych ścieżek muzycznych, kreatywność przy jej tworzeniu.
DXM- muzyka staje się opowieścią, duży ładunek emocjonalny, wrażenie przeżywania przygody.
mój pies jest bardzo rozmowny.
  • 677 / 3 / 0
Po mj otworzenie umysłu sprawia, że z muzyki wyciągamy więcej.
Po amfetaminie jest wkręta w muzyke, która sprawia przyjemność.
Po Opioidach muzyka wzmaga cielesną przyjemność.

Nie mam jednej substancji , na kazdym dragu odczuwam muzyke w inny sposób.
Ostatnio zmieniony 20 października 2013 przez Nycomed, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 6 / 0
Jak ktoś pisze, że mj, albo DXM, to znaczy że nigdy nie brał fenyloetyloamin z grupy 25x-nbome. Po nich muzyka wręcz żyje i kreuje rzeczywistość.
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
U mnie to 2C-E. No i właśnie. Po zdelegalizowaniu tej substancji szukałem długo i namiętnie czegoś pod co równie dobrze słuchałoby się muzyki. Próbowałem: 4-HO-MET, 4-AcO-DMT, 2C-P, 25D-NBOMe, 25B-NBOMe i żadna nawet nie zbliżyła się do idealnego CeEka. Najbliżej było po ściągnięciu wiadra na 2C-P, ale szybko przestałem mieć zdolność do sklejania bodźców w jakąś sensowną całość i ogólnie nie było miło (zresztą o słuchaniu wtedy muzy też nie mogło być mowy). Zwracam się więc do was kosmonauci z prośbą o sugestie co do innych substancji, które równie dobrze co 2C-E pogłębiają odbiór muzyki. Prośba jest o tyle ważna, że słuchanie nakwaszonym muzy dawało mi połowę przyjemności z tripa i bez tego nawet niespecjalnie chce mi się to jeść :-( .
I may disagree with what you say, but I respect your right to be punished for it.
  • 1342 / 48 / 0
@up
Stestuj sobie jeszcze 4-HO-MiPTa. Dziwię się, że nie zadowoliło Cię 25d, moim zdaniem jest nawet lepsze niż 2C-E.

Ewentualnie AL-LAD albo LSZ, po nich muzyka też jest genialna. Tylko 'problem' jest taki, że po tych specyfikach mam mnóstwo pomysłów, czuję się bardzo energicznie, a w głowie dzieje się zbyt wiele i ostatecznie ciężko się skupić na muzyce. Nie 'prowadzi' ona przez tripa. I z tego powodu nie wybralbym tych lizergamidów do nocnych, cevowo-sluchawkowych tripów i nie zamieściłbym ich na liście 'najlepszych substancji do słuchania muzyki mimo, że muzyka brzmi po nich rewelacyjnie ;) oczywiście to tylko subiektywne odczucia.
SESH
  • 510 / 53 / 1
4-HO-MET nie dorównał 2C-E? Pamiętam jak brzmiała muzyka po mahomecie przypalanym mj i wątpie czy istnieje coś lepszego.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
2C-E rozwala na atomy 4-HO-meta w kwestii odbioru muzyki. Ogólnie muzyka po homecie jest jak najbardziej okej, ale w porównaniu z innymi substancjami raczej dupy nie urywa, osobiście się nieco zawiodłem.
SESH
  • 39 / 1 / 0
Dla mnie 25I jest na razie no1 jeśli chodzi o muzykę ale jeszcze sporo przedemną. :-)
  • 343 / 19 / 0
Zdecydowanie mefedron przebija wszystkie dragi dla mnie w tym względzie
Muzyka po nim jest unikatowa ;-)
  • 187 / 1 / 0
Nycomed pisze:
Po Mj otworzenie umysłu sprawia, że z muzyki wyciągamy więcej.
Po Amfetaminie jest wkręta w muzyke, która sprawia przyjemność.
Po Opioidach muzyka wzmaga cielesną przyjemność.

Nie mam jednej substancji , na kazdym dragu odczuwam muzyke w inny sposób.
Mam podobnie, na mnie i odczucie muzyki każda substancja działa inaczej.
Po mj można posłuchać fajnego kawałka, dostrzec w nim nowe brzmienia, wychillować się.
Po wszelkich stymulantach muzyka brzmi doskonale (szczególnie ta elektroniczna) i daje odpowiednie uczucie "kopa".

@up muzyka po mefedronie - to jest coś :D według mnie przebija amf
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.