Po amfetaminie jest wkręta w muzyke, która sprawia przyjemność.
Po Opioidach muzyka wzmaga cielesną przyjemność.
Nie mam jednej substancji , na kazdym dragu odczuwam muzyke w inny sposób.
Stestuj sobie jeszcze 4-HO-MiPTa. Dziwię się, że nie zadowoliło Cię 25d, moim zdaniem jest nawet lepsze niż 2C-E.
Ewentualnie AL-LAD albo LSZ, po nich muzyka też jest genialna. Tylko 'problem' jest taki, że po tych specyfikach mam mnóstwo pomysłów, czuję się bardzo energicznie, a w głowie dzieje się zbyt wiele i ostatecznie ciężko się skupić na muzyce. Nie 'prowadzi' ona przez tripa. I z tego powodu nie wybralbym tych lizergamidów do nocnych, cevowo-sluchawkowych tripów i nie zamieściłbym ich na liście 'najlepszych substancji do słuchania muzyki mimo, że muzyka brzmi po nich rewelacyjnie ;) oczywiście to tylko subiektywne odczucia.
Muzyka po nim jest unikatowa ;-)
Nycomed pisze:Po Mj otworzenie umysłu sprawia, że z muzyki wyciągamy więcej.
Po Amfetaminie jest wkręta w muzyke, która sprawia przyjemność.
Po Opioidach muzyka wzmaga cielesną przyjemność.
Nie mam jednej substancji , na kazdym dragu odczuwam muzyke w inny sposób.
Po mj można posłuchać fajnego kawałka, dostrzec w nim nowe brzmienia, wychillować się.
Po wszelkich stymulantach muzyka brzmi doskonale (szczególnie ta elektroniczna) i daje odpowiednie uczucie "kopa".
@up muzyka po mefedronie - to jest coś :D według mnie przebija amf
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.