Oryginalne 2C-B to mój ulubiony psychodelik (a właściwie bardziej empatogen), 25B-NBOMe to już zupełnie co innego. Ciekawy jestem jakie doznania przyniesie ten analog, tylko widząc "bk" z góry jestem nastawiony raczej negatywnie, bo mam złe doświadczenia z ketonami i nie wierzę, że nie będzie tutaj większego BL niż w przypadku oryginalnej fenylki. Jadłem 2C-B w dawkach 60mg i właściwie nigdy nie miałem bodyloadu i to była bardzo duża zaleta tej substancji, bo inne 2C-x zawsze powodowały u mnie strasznie dokuczliwe objawy.
Raczej aktywnosc zalezy od dawka, na przyklad slyszalem ze 90mg bk-2C-B to bardziej jak ~10-12mg 2C-B, a dla mnie 110mg dziala podobno w moc do 40mg 2C-B. Dawki zaczynaja o jakos 80mg i mi sie wydaje ze wiecej niz 130-140 bylo by bez sensu.
Ogolnie mi sie podobalo, warto sprobowac - ale na wieksza ilosc to chyba 2C-B sie bardziej oplaca, bo cena na gram nie jest wiele wiecej i dawka troche mniej niz polowa. :)
Ćpun z Anglii. Z Polski język nie znam tak fajnie, i w ogole nie znam gramatyka. Tak ze moje posty mogą nie brzmieć fajnie. :D
[Butyr-Fent Unit]
to nie jest wątek o bk-2c-b, pisz w odpowiednich wątkach, następnym razem dostajesz warna
#Parathormon
co sądzicie o podaniu donosowym ?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.