Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 49 / / 0
Zaczynam zabawę z b-k, wczoraj 3mmc, dziś od rana a-pvp. O ile 3mmc działało idealnie, tak po apvp nie czuję, praktycznie żadnych efektów poza dziwnym uczuciem w okolicach serca. Z jednej strony nie chcę przesadzić, a z drugiej głupio dorzucać mikroskopijne dawki :/
Może to być wina wczorajszej wrzuty 3mmc, czy dawka za mała?

PS. Dziś apvp p.o plus dorzutka po godzinie z braku efektów.

PPS. Czy jest sens dorzucić ewentualnie gdy już coś zadziała, nieco 3mmc (wiem, podobno trzeba robić przerwy ok tygodnia, ale w miksie może zadziała miło) w celu dodania przyjemnego pluszu?
Ostatnio zmieniony 25 października 2013 przez podczlowiek, łącznie zmieniany 3 razy.
mój pies jest bardzo rozmowny.
  • 1180 / 5 / 0
Re: alfa-PVP
Nieprzeczytany post autor: kowalskii »
A ile tej alfy wrzuciłeś już? Przeważnie jest tak, że jak za mało to są same uboki, a działania właściwego brak.

Przy okazjonalnym wrzucaniu snort jest najlepszy.
  • 49 / / 0
O ilościach trudno mi się wypowiedzieć, bo wagi nie posiadam. Końcówka nożyka do tapet (niecałe 0,5 cm) plus nieco mniejsza dorzutka. Ostrożnie, ze względu na nieznajomość substancji i brak wagi.

Minęła godzina od ostatniej wrzutki, za ile mogę strzelić sobie spokojnie sniffa?
  • 1180 / 5 / 0
Qrwa sam odpowiedz, skąd ktoś ma wiedzieć jak się teraz czujesz..coś pisałeś, że nie bardzo więc......./

A nawet jeśli byś zapodał konkret dawkę (a z tego co piszesz tak nie było) to godzina oznacza zaczynający się zjazd , bo alfa sniffowana krótko działa w szczególności w za małej dawce.
  • 49 / / 0
Źle się wyraziłem. Chodziło mi o to czy nie istnieje ryzyko sytuacji typu ' właściwie nie działa' po godzinie sniff i rozpierdol kumulacyjny. Tym bardziej, że dawkowanie małe, a w wątku z zestawieniem ketonów czas działania opisywany jest na 3-5h.

Temat a-pvp przejrzałem dość uważnie, ale mimo wszystko wolę się dopytać niż później pisać posty jaka to substancja jest chujowa :finger:
Ostatnio zmieniony 25 października 2013 przez podczlowiek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1180 / 5 / 0
A jaką masz formę alfy?
  • 49 / / 0
Biały puder.
  • 1180 / 5 / 0
Jak jest suchy, niewilgotny i śmierdzący specyficznie (rzeczy po kontakcie z taką alfą mają dłuuugo ten aromat) to masz najlepszą wersję alfę.
Kryształ przy tym wysiada i to od razu.
  • 1180 / 5 / 0
Miałem też alfę nie do końca białą, kolor trochę wpadał w żółty/kremowy i była trochę wilgotna, przy czym nie miała intensywnego specyficznego zapachu tzn był ale taki niewyraźny. Musiałem walić tego 2x większe ilości niż suchego sprzętu. Później jakos tak worek pobył otwarty, sprzęt wysechł (rozpuszczalnik odparował), kolor nabrał białości i pojawił się specyficzny zapach, moc również dużo wzrosła.
  • 49 / / 0
kowalskii pisze:
Jak jest suchy, niewilgotny i śmierdzący specyficznie (rzeczy po kontakcie z taką alfą mają dłuuugo ten aromat) to masz najlepszą wersję alfę.
Kryształ przy tym wysiada i to od razu.
Zgadza się, suchy, niepozlepiany. Zapach z kolei nie jest jakiś wyraźny, spływ delikatny.

Normalnym jest zaniknięcie poczucia bicia serca? (połączone z tym słynnym uciskiem, puls w porządku).
Po drugiej dorzucie sniffem, wyraźniejsze wejście na ciało, jednak brak jakiejś stymulacji chęci do działania lub też samej przyjemności z siedzenia (bardziej otumanienie z nieco nieprzyjemnym psychicznym uczuciem w tle).

@tomala, mail.
Ostatnio zmieniony 25 października 2013 przez podczlowiek, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.