Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Choć ludzie piszą że sezon w górach chyba już się skończył albo kończy, jednak mam nadzieje że jeszcze dobre deszcze nas nawiedzą.
Nick na potrzeby [h] pisze:elo, jest ktos z okolic warszawy zachodnio-polnocnej? jakos z bielan, bemowa najlepiej, albo tez spod warszawy czyli klaudyn, stare babice, izabelin. szukalem dzis w tamtych okolicach podwarszawskich i nic nie znalazlem, moze ktos wie lepiej :D.
Morfineusz pisze:g3no, sprawdź mejla ;)
g3no pisze:Może ktoś chętny na wspólną wyprawę psychodeliczną? Stolica.
Pozdrawiam.
...Ale na razie piję piwo, którego sama sobie nawarzyłam, bo na haju wpadłam na szaleńczy pomysł zrobienia wreszcie* psychodelicznego coming outu przed mamą. A moja mama proużywkowo nastawiona nie jest...
*"Wreszcie", bo tak czy inaczej myślałam o tym od dawna, wbrew temu, co mi radziła większość znajomych. Ale skutki są jakie są...
Hyper Olo pisze: Panowie z Wawy, sprawdźcie swoje skrzynki mailowe, jeśli nadal jesteście zainteresowani : )
ale jakby co to mozna sie styknac i zarzucic wspolnie jakas tryptaminke :D.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.