Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 527 / 6 / 0
Polecam miód o którym wcześniej ktoś wspomniał. Do tego:
klasyka:
-magnez, potas, witamina C
-sport
-zielona herbata
-5-HTP, L-Dopa
-Gotu cola-usuwa stany niepokoju, nerwowość
-Gaba- do kupienia w necie, świetnie regeneruje i pozwala przyjemnie zasnąć. Idealnie łączy się z 5-HTP.
A przede wszystkim skończyć (lub ograniczyć) ketony:)
Stosuje mixy w-w, które przynoszą świetne efekty. Najgorsze jest to, że gdy już lepiej się poczuję, tryskam szczęściem i motywacja chęć zarzucenia ketonów jest bardzo duża. Trzeba rzadziej na forum zaglądać:)
  • 9 / / 0
Moj sposob na zjazd po calym dniu z eth-catem (srednia norma to ilosc 0,7-1g od 10do 18 ostatnia kreska):

1)Silna odmiana konopi Indyjskich-koniecznie Indica lub cos z przewaga jej, ilosc zalezna od mocy,mocna obezwladniajaca indy potrzebuje minimum 2 szkla jakies slabe cos okolo0,7 grama i robie tak:

-przed pierwszym wiadrem pale papierosa (z racji ze nie pale nalogowo tylko sporadycznie odczuwam okolo 5 min jakas dziwna faze) puzniej buje wiadro, po inchalacji czuje uderzenie THC i jak bby nawrot e-kota , podobnie jak na wejscu w dawce 250 mg trzyma to okolo godzine :D W miedzy czasie pale drogiego papierosa i minimalnie "zwalniam" gdy faza po mj puszcza i czuje jakas taka bladosc z brakiem mozliwosci snu odpalam drugie wiadro tu dobrze by ostatnia dawka byla wieksza, puzniej klade sie na lozko i odpalam w laptopie jakis film co jest nudny i nie meczacy,,, Tym sposobem udaje mi sie zasnac i nie przezywac zwaly ;) To opcja z zajebistym paleniem (np, super skunk, white widow, Big Budda Chees) Oczywiscie przy slapszym paleniu trzeba to inaczej rozplanowac, dodam ze dzisiaj leci opcja z 2 lufkam a wiadomo im wiecej tym lepiej;)

2)Jesli macie kobiete swoja przy sobie to pare orgazmow zlagodzi zjazd i to mocno, wiadomo ze partnerka musi sie niezle "napocic)

3)Opcja "bieda wersja" suplementacja 3 x wiecej niz dzienne zapotrzebowanie kompletu witamin i magnezu plus tak samo magnez i zajecie sobie czyms czasu lekkim i przyjemnym

Dodam ze kanabinoidy dzialaja nutralizujaco na neurotoksyczne dzialanie 6OH-Dopaminy ktora na zjezdzie osiaga najwiekszy poziom co skutkuje np, introwertycznym rozmyslaniem na zjezdzie i ta stymulacja bez przyjemnosci,,, Do tego rodzaj konopi Canabis Indica zawiera najwiecej CBD ktora jest neuroleptykiem i tez poprawia nasz stan poza tym jak wiadomo trawka lagodzi bol ducha i ciala :)

Na marginesie jeszcze dodam ze podczas latania warto zazywac kurkume w dawce okolo 4 g prez czas nabijania sie plus gdy zaczyba sie zjazd rzut 2 g ,,,, W jakims stopnu go lagodzi i to na pewno odczuwalnym dodatkowo tez dziala na 6OH-Dopamine, lagodzi uszkodzenia neuronow przez stres i stymuluje ich odbudowy, przed wrzuceniem kurkumy wart wypic jak naj tlustrze mleko bo kurkuma ma najwieksza przyswajalnosc z tluszczami,,,,

To moje patenty na zjazd po etylokatynonie, a wiem co mowie bo mam za soba 10 g jego wiec tolerka juz jakas jest dodam ze wale dzien w dzien przez max 5 dni (w nocy przesypiam minimum te 3 h) z roznymi przerwami,,, Warto tez jest na fazie i zwale zmuszac sie do jedzenia, im pozywniej tym lepieji jak najwiecej witamin,,, Skutkuje to tym ze nie zabiera nas tak szybko fizycznie i umyslowo oraz zjazd jest nieco mniejszy

To by bylo na tyle, sory za brak kropek ale wysiadl mi ten klawisz w lapku
  • 2876 / 266 / 0
sorry, za głupie pytanie, ale nie do końca jest jasne. porady z pierwszego postu należy przeprowadzać bezpośrednio po zaprzestaniu brania/przed/na drugi dzień?
  • 125 / / 0
#Domek, dzięki za tego posta. Pozwolę go sobie zapisać w notatniku i mieć pod ręką..

Mam jeszcze pytanie do kogoś w temacie... - posiadam hydroxyzynę, perazin (perazinum) i ew. benzo ale tylko alpre i max 30 tabl na 2 miechy, z tych dwóch pierwszych coś pomoże złagodzić zjazd/usnąć?

Pozdro
  • 18 / / 0
hej, po którym stymulancie macie najmniejszą zwałę?
bo ja po 3-MMC mam takie paranoje, że wolę zmienić na coś innego.
Uwaga! Użytkownik dupamojejstarej nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 811 / 5 / 6
sativa100proc pisze:
#Domek, dzięki za tego posta. Pozwolę go sobie zapisać w notatniku i mieć pod ręką..

Mam jeszcze pytanie do kogoś w temacie... - posiadam hydroxyzynę, perazin (perazinum) i ew. benzo ale tylko alpre i max 30 tabl na 2 miechy, z tych dwóch pierwszych coś pomoże złagodzić zjazd/usnąć?

Pozdro
Hydroksyzyna pomoże usnąć. Ja często na zjazd po ketonach wrzucałem także kodeine(właśnie z hydroksyzyną bądź difenhydraminą) + krople walerianowe(buteleczka do 3zł, nawet usypia).

@up

Spróbuj NEB - jak dla mnie jest delikatny.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1615 / 28 / 0
Dużo snu. A do tego: mnóstwo witamin, magnezu, potasu, napoje izotoniczne, warzywa, owoce, jakiś energetyk z wyższej półki np "czerwony byk" nie zaszkodzi.

Plus duże ilości wody mineralnej, żeby uzupełnić minerały a przede wszystkim wypłukać toksyny.

Edit:
Jak kto lubi, to może sobie blancika po melanżu, nad ranem przysmażyć - działa kojąco. W szczególności tych zbytnio "rozpędzonych", "wyhamuje" nieco. ;-)
  • 124 / 1 / 0
a co pomoże na strasznego kapcia w mordzie po stimsach?
  • 322 / 2 / 0
Nawodnij się jakimś izotonikiem, mi po czymś takim zwykle przechodziło.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 1615 / 28 / 0
Dokładnie. Na kapcia w ryju mi również pomaga izotonik. "4 move" fioletowy robi robote...
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?