Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
//przeniesione z ŁYSICZKOWE ŁOWY - SEZON 2013 - bardziej do tematu pasuje, a i może ktoś buszujący po łąkach w tamtych rejonach zostanie ostrzeżony i uniknie spotkania z parką Ranger/Policjant.
owerfull pisze:Ja miałem dzisiaj wizytę policjanta na chacie, ni z dupy ni z pietruchy chciał przejrzeć mój pokój i wejść na PC. Był właściwie w innej sprawie, ale przestraszyłem się jak nigdy ... ciekawe czemu chciał zaglądnąć :-/ .
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
JestemSoba-Chyba pisze:WTF? w sprawie narkotyków? czemu przeszukanie?owerfull pisze:Ja miałem dzisiaj wizytę policjanta na chacie, ni z dupy ni z pietruchy chciał przejrzeć mój pokój i wejść na PC. Był właściwie w innej sprawie, ale przestraszyłem się jak nigdy ... ciekawe czemu chciał zaglądnąć :-/ .
JestemSoba-Chyba pisze:Ale skąd policjanci mogli wiedzieć że masz grzybki? Musieli mieć jakieś uzasadnienie przeszukania
Dobra. Postaram się pisać w miarę poważnie. Nie mam pojęcia czemu wpadł. Być może ktoś z mojego towarzystwa doniósł, ale bardzo w to wątpię, nie znam takich ludzi. Z tego co wiem wypytywał się mojej matki, czy czasem nie interesuję się narkotykami i takie różne :-D .
psyclone pisze:Policjant przychodzący sam, ładujący się do czyjegoś pokoju i dobierający się do komputera, a to wszystko bez słowa wyjaśnienia brzmi na tyle dziwnie, że przypuszczam że twoi rodzice cię podejrzewają i chcieli nastraszyć.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.