Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 149 / / 0
W miare bespieczna dawka bez benzo to 400mg.I teraz w zaleznosci od organizmu moze być roznie zasłabo,w sam raz lub zamocno (w co watpie)Tolerke na kode ciezko przyrównac do Tramalu.Polecam na pierwszy raz 400 i zobaczyc jak bedzie,gdy za słabo mozna śmialo dorzucać ale lepiej zabespieczyć się benzo.
Musisz pamietać ze profil działania Tramalu zdeczka rózni się od kodeiny.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2013 przez volkodav, łącznie zmieniany 3 razy.
Zaczynając grę z OPIO,trzeba mieć na uwadze,że przeciwnik jest silniejszy od Nas i tylko najsprytniejsi....wygrają i to po ciężkiej walce!
  • 627 / 68 / 0
ja myślę, że możesz sprobowac nawet mniej na pierwszy raz. jest sporo osób na forum, które za pierwszymi razami klepało nawet 100-200. bez sensu od razu wyrabiac sobie tolekę na 400. jak 200 mg będzie za mało, to najwyżej dorzucisz. co to za problem dorzucic?
  • 258 / 2 / 0
pytanie, być może banalne :)
Czy amfetamina i tramadol są niebezpieczne w przypadku "Tram na zjazd", czy "Tram dzień po amf"?

Dzięki
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 182 / 3 / 0
lepiej nie łączyć
  • 627 / 68 / 0
nawet powiedziałabym, że nie łączyc pod zadnym pozorem - bo moze się to skonczyc zespołem serotoninowym!

na zjazd po spidzie tylko morfina/heroina/oksykodon. w zadnym wypadku tramal.
  • 721 / 3 / 0
v. pisze:
nawet powiedziałabym, że nie łączyc pod zadnym pozorem - bo moze się to skonczyc zespołem serotoninowym!
Potwierdzam, absolutnie nie łącz. Raz tak zrobiłam i miałam coś podchodzące pod ZS, pierwsze 12 h to jakaś masakra, pociłam się na zimno, ręce się trzesły, głowa bolała, nie mogłam sie czasem wysłowić, nogi bolały, nic nie mogłam zjeść, stopniowo wszystko schodziło, do zera po dwóch dniach o ile dobrze pamiętam. Tramadol tylko osobno, bez niczego :-)
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 3523 / 54 / 0
w3ird pisze:
v. pisze:
Tramadol tylko osobno, bez niczego :-)
no chyba,że z benzo :-D
  • 721 / 3 / 0
WildMonkey pisze:
no chyba, że z benzo :-D
No chyba, że %-D Albo tylko z %-D
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 49 / / 0
Wczoraj po raz pierwszy zarzuciłem trampka (100 retard) w ilości 300mg. Doświadczenie z opio mam żadne (jakieś 2 tygodnie temu paczka thio na wyrobienie receptorów). Efekty mizerne, przymulenie i lekkie otumanienie bez odczuwania jakiejkolwiek przyjemności. Po około 4 godzinach od zarzucenia zmulilo mnie tak że zasnąłem. Dziś wyczytałem, że 300 to trochę za dużo jak na pierwszy raz. I tu pojawia się moje pytanie: warto dziś spróbować wrzucić 200? Czy może zrobiłem coś źle? (np. receptory się nie wyrobiły) A może próbować do skutku?

Ogólnie w sprawach opio jestem laikiem, ale się dokształcam, zatem proszę o naprowadzenie na dobry trop.
mój pies jest bardzo rozmowny.
  • 627 / 68 / 0
spróbuj 200, jak nie wyjdzie to znowu 200, potem znowu 200, a dopiero jak to nie poskutkuje to zacznij eksperymentowac z większymi dawkami. tak chyba będzie najbezpieczniej, może byc tez taka mała mozliwosc, że tramal własnie tak na Ciebie działa...
ale skoro to Twoje pierwsze doświadczenia z opio to tym bardziej nakłaniałabym Cię do obniżenia dawki, a nie od razu do podwyższania, bo to raczej bezsensowne jest i może sie okazac niemiłe w skutkach. a jadąc chwilę na 200 przyzwyczaisz organizm i jeśli po kilku próbach nie będzie fazy, to spokojnie będziesz mógł zarzucic większą dawkę.
btw. rozgryzleś te retardy?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.