Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 714 / 45 / 0
Czy dorzucanie 6-APB (ok. 100mg w szklance coca-coli) po peaku 3-MMC to dobry pomysł? Próbował ktoś?
  • 71 / / 0
Little_Jack pisze:
Czy dorzucanie 6-APB (ok. 100mg w szklance coca-coli) po peaku 3-MMC to dobry pomysł? Próbował ktoś?
Ja robiłem miksa 3mmc i 6-apdb w jednej pigułce 150 3- +80mg 6-, do tego 50mg neba. Muszę przyznać że doznania były dość ciekawe, spróbuj i porównaj. Chociaż ktoś może zarzucić czy to coś więcej da i czy ma sens.
  • 423 / 12 / 0
Little_Jack pisze:

Moim zdaniem bez sensu, samo 3mmc cie zadowoli, chyba ze juz go nie masz to dorzuc 6apb ale troche mniej.
Ile będzie trzymać ta pierwsza ćwiartka, po ilu h najlepiej robić dorzutkę
Po 3 godzinach zacznie slabnac, ale daj jej sie fazie troche oslabic i zarzuc tak po 4 godzinkach.
  • 438 / 6 / 0
Ostatnio konsumowałem 3MMC, który jak to mam w zwyczaju schować worek, nie wiedząc gdzie i po pół roku ..
możecie wierzyć lub nie, przechowywany w suchym i chłodnym miejscu :) Nadal był w pełni krystaliczny .
Obawiałem się potężnego zjazdu . Tu mnie spotkało olbrzymie zaskoczenie . Działał napewno delikatniej , a że napierdalałem go tylko w nocy euforia gaszona popalaniem papierosów [co rzadko czynię ] zamieniła się w pluszową rozkosz, wspaniale wygrzewał mnie ten materiał,muzyka w winampie na 3 % , zapijałem to gorącą herbatą, do pierwszej połowy worka - miałem olbrzymi ciśnienie, na dorzucanie, potem mógłbym w ogóle nie kontunuować , ale była 2-ga w nocy, normalnie prawie noddowałem %-D %-D %-D , To był taki dryf na wodzie, serce stukało szybko, ale miarowo.
Ogólnie nigdy nie myślałem, że to kiedykolwiek powiem- ale B-K zaskoczyły mnie b.pozytywnie po blisko roku abstynencji, a 5 latach znajomości z nimi.
Sort kupiłem oczywiście na xxx.xxx.xx :D
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 283 / 1 / 0
Mam dwa pytania, pierwsze to czy jest sens dorzucać 3-MMC ? Bo miałem 500mg sampla i popakowałem po 125mg do 4 kapsułek i na początek, zresztą mój pierwszy raz z serotoninowym beta ketonem chce zarzucić 125mg a ewentualnie potem dorzucić jeszcze drugą jak będzie za słabo. Drugie pytanie to czy popakowany w kapsułki i przechowywany w zamrażarce długo wytrzyma ?
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / / 0
na pierwszy raz z 3mmc (ogolnie malo doswiadczenia ze stimsami, kilka razy 6apb w ilosciach ok 90-110mg) lepiej celowac w dawki 125 czy 250mg? chce to zarzucic w klubie, dobrze sie bawic byc zadowolonym i gadac z ludzmi ale nie wygladac jak totalnie wypierdolona osoba ktorej euforia ugina nogi...jest sens walic ta 1/8 grama czy przy tej substancji dawki typu cwiartka to minimum oplacalnosci?
  • 203 / / 0
Pierwsze moje spotkanie z 3mmc zaczęło się sniffem ok 250 mg (przy zerowej tolerce) i byłem wystrzelony w chuj %-D Pewnie bawiłbym się na imprezie zajebiście gdybym tylko wtedy na niej był i miał na wszystko wyjebane. Odnośnie wyglądu i euforii, było to widać konkretnie i za ni chuja nie chciało się tego kontrolować, bo i po co? :D Na Twoim miejscu celowałbym w 150 :)
Do odważnych trip należy :)
  • 1857 / 67 / 80
@mr_crowley
wal 250
  • 196 / 1 / 0
Olej sniff, który jest małio przyjemny i mało efektywny. Zarzucaj w bombe i ew, jakąś 50 , jak już koniecznie chcesz drenowac śluzówki się uracz.
  • 102 / / 0
Acidor pisze:
Olej sniff, który jest małio przyjemny i mało efektywny. Zarzucaj w bombe i ew, jakąś 50 , jak już koniecznie chcesz drenowac śluzówki się uracz.
sniff mnie nie interesuje, mysle wlasne o bombce (zamowilem sort w krysztale, przed wrzuceniem do chusteczki krysztal i tak rozumiem ze najlepiej jak najdrobniej rozkruszyc?) tylko chodzilo mi wlasnie o ilosc - nie chce zeby tylko lekko smyrnelo ale w tym klubie nie moge sobie pozwolic na wielki wypierdol i zeby bylo po mnie bardzo wyraznie widac, wiec o to mi chodzi zeby byl ogar a nie zebym stal w miejscu i tylko gadal do siebie i wszystkoch naokolo jak jest zajebiscie xd
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.