Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 197 / 0
Nie ma znaczenia czy to NDRI czy nie. Ma działanie zbyt silna stymulacja receptorów dopaminergicznych, co pentedron robi też jako releaser. Ale to tylko jeden z czynników, ważniejsze to przede wszystkim wypłukanie z minerałów (magnez, potas itp.), zmęczenie psychiczne (jak zarywacie nocki na pencie to nic dziwnego, że łapią was schizy - bez stymulantów po kilku nockach też łapią), braki w diecie itp. Połączcie to z silnym działaniem dopaminergicznym pente i psychoza to nic dziwnego.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 192 / 2 / 0
Też tak macie że jak juz za duzo bierzecie pentka i nie macie zregenerowanych hormonów to działa on inaczej i zamiast pobudzenia macie taki stan troche podobny do stanu po 3mmc ? czyli cos takiego jakbyscie byli troche na haju.

No oprocz tego haju towarzyszą inne, raczej nie przyjemne odczucia więc nie warto kontynuować i trzeba zrobić przerwe przynajmniej kilku dniową.
  • 41 / / 0
W przypadkach poznanych osobiście bardziej wyglądało to mniej więcej tak ,że wszędzie psy śledzące ich auta ,ludzie robiący im zdjęcia,smutni panowie i przypał przypał przypał.A osoby te nie były w ciągach i nie cisnęły jakoś bardzo często.A część osób w tym ja, nie widywała nic odstępującego od normy.Czyli całkiem możliwe ,że dużo mają do gadania tutaj osobiste predyspozycje psychiczne osoby do tego typu akcji.
“Faster, Faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death.”

― Hunter S. Thompson
  • 1817 / 108 / 0
jak macie schizy typu psy czy tajniaki po pencie,jak to jest legalny dopalacz,rozumie ze mozna sie schizowac majac amfe,mete,koke ale legalny dopalacz,no bez jaj.niepotrzebnie sie rysujecie.
  • 108 / 1 / 0
Cześc
Mam tu substancjue o wzorze C12H17NO (sprawdzając wyszło że to pentedron) są to bezbarwne, bezwonne kryształki, bardzo gorzkie.
Mam tu kilka pytań odnośnie tej substancji na które nie znalazłem odpowiedzi;

1.Czy to na pewno pentedron (pełna nazwa to chyba mod 1-phenyl-2-methylamino-pentan-1-one) w skrócie 4-MMCE. wole się upewnić, te nazwy co chwila się zmieniają (wiadomo w związkach prawnych)
2. Czy jeśli to pentedron można go bez obaw mieszac z opiatami (kodeina z antidolu); wzmocni to jego działanie czy też osłabi ? Znalazłem opinie ze opiaty do stymulantów dobrze jest brac na zjazd żeby ten był znikomy, czy to "w miare bezpieczne"
3. Jak odmierzyć dawke 100mg nie posiadając wagi ? tak na oko to będzie mniej więcej płasko usypane cwierc małej łyżeczki. Nie mówie tu o super dokładnym odmierzaniu tylko tak +/- 30mg
  • 322 / 2 / 0
@eliot, ciężko się doszukiwać logiki w psychozach. Poza tym jeśli zostaniesz zatrzymany z samarką pełną małych kryształków, choćby nie wiem jak legalnych, to i tak mogą cię czekać niezbyt miłe rozmowy z niezbyt miłymi funkcjonariuszami.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 2 / / 0
Jak ja mam jakieś lęki, że umieram czy innego typu schizy to wiedza typu "wiem, że to nie jest prawdziwe" czy "wiem, że i tak mi przejdzie" gówno daje, bo nieprzyjemne odczucie nie wynika z myślenia. To jest coś co sie czuję, a nie coś o czym się myśli. Przynajmniej tak jest w moim przypadku.
  • 41 / / 0
Jako ciekawostkę mogę dodać ,że są osoby które uwielbiają sobie wkręcać rożne rzeczy szczególnie w odludnych miejscówkach (rzeczy pokroju dziwne odgłosy,duchy itp.) Raz spróbowałem i muszę przyznać ,że jeśli osoba na pentku będzie chciała coś dziwnego usłyszeć to na pewno usłyszy. :-)
“Faster, Faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death.”

― Hunter S. Thompson
  • 471 / 2 / 0
Panowie przez cały dzień zjadłem 7 x 120mg i usnąć by pasowało, przepić to czy coś?
  • 108 / 1 / 0
Re: Pentedron
Nieprzeczytany post autor: whiteplz »
Nie polecam tej subustancji !!!! (Pentedron kryształ)

Wziąłem wieczorkiem na oko 150 sniff (1 raz). Potem (po 1.5h) dożuta, 100

Średnie efekty-

- po 10 min miła eurofia utrzymująca się 20min
- potem taka inna stymulacja wg. mnie motywująca do działania np. nauki (trwająca 2h)

Neutralne efekty -
- chęc zażycie kolejnej dawki (dożutka wywołuje słabszą i krótszą euforię, potem stymulacja i chwilowa gonitwa myśli)

NEGATYWNE EFEKTY -
- mocny wjazd na serducho
- nieprzyjemne uczucie w klatce piersiowej, takie lekkie kłucie obok mostka
- trudnośc z regularnym oddychaniem
- uczucie ciepła a potem mega zimna + potliwośc (najbardziej wstrętny zapach potu - w porównaniu do innych bk)

BARDZO NEGATYWNE EFEKTY odradzające zażywanie-

- TOTALNA DESTRUKCJA UKŁADU POKARMOWEGO
- BARDZO SZKODLIWY DLA NEREK !!!!!!! - a dokładnie uszkadza nefrony(podstawowa jednostka funkcjonalna w nerce) - jest ich ogólne dużo, ale gdy ulegną zniszczeniu to nowe nie powstaną
- Nerki ulegają dużemu obciążeniu, związanemu ze stałą detoksykacją organizmu - PENTEDRON wypłukuje wszystkie witaminy i minerały z organizmu bardzo gwałtownie, w dodatku sam jest bardzo "trudny do usunięcia/przefiltrowania a wszystko to idzie w pierwszej kolejności do nerek które po prostu nie dają sobie rady.

Ogólnie najgorszy z możliwych bk (doświadczenie: metkat, mef, ethcat, bufedron i kilka innych)
Nie doświadczyłem po nim efektów typu chujowe samopoczucie, załamanie nerwowe, depresja itp., ale to akurat jest w moim przypadku tak ze prawie nigdy nie odczuwam tych efektów nawet w przypadku innych bk. O dziwo nie wywołał u mnie problemów ze spaniem - zasnąłem bez problemu,
ale następnego dnia czułem się fizycznie zjebany.

Pytanie do was: Czy po wzięciu pentedronu kumuluje się wam woda/płyny w brzuchu? tzn czy jak wypijecie na fazie wode lub inny płyn to czujecie jak bulgocze w brzuchu przez dłuższy czas niż zwykle ? Pytam bo może to tylko ja tak mam, a chce cos sprawdzic wiadomo każdy organizm inaczej reaguje. Proszę o kilka odpowiedzi
ODPOWIEDZ
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.