Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Kredaguma pisze:Są jakieś nowe tabletki Sevredolu? Czy ktoś już miał z tym czymś do czynienia?
.
Co do opini wyrażonej kilka postów prędzej. Zastrzyk z 20mg siarczanu morfiny to naprawdę wspaniałą rzecz. Dla kogoś bez tolerancji, jest to naprawdę dawka w sam raz. Dla kogoś nieprzyzwyczajonego, to nie trzeba nic więcej do szczęścia.
A majka iv w ilości 100mg nie daje praktycznie nic.
A większej ilości się boję bo by mi chyba mózg wybuchł od nadmiaru histaminy.
Nigdy nie mam pod ręką żadnej antyhistaminy pod ręką gdy trzeba.
xzx
xzx
v. pisze:zdrap otoczkę, pogryź tabletki na drobny pył i połyknij popijając czymkolwiek, wodą, sokiem, czy co tam lubisz.
na przykład dlatego, że dla niektórych otoczka śmierdzi i powoduje odruch wymiotny. chodzi o walory estetyczno-smakowe i uchronienie się przed rzygiem.
ja na przykład mam takie placebo, że bez otoczki jest czystsza faza. A poza tym bez otoczki zjesz mniej wypełniaczy. będziesz zdrowszy ;)
z otoczką chodzi o to różowe coś, pod spodem jest białe (masa tabletkowa z majką). musiałbyś miec problemy z czymś z mózgu, żeby zdrapać za dużo, bo ta otoczka jest jak zdrapka w lotku, drap-drap i widzisz, że odchodzi, bo pod spodem jest białe.
nic się nie stanie jak nie zeskrobiesz, spoko.przecież nie walisz iv, tylko doustnie. przy tej metodzie ćpania sevredolu najważniejsze to SOLIDNIE POGRYŹĆ.
ps. sok grejpfrutowy podobno wzmacnia fazę po opio, ale moim zdaniem nie warto sobie tym zawracać głowy, od trzech łyków pićku nic się nie wzmocni.
aaaa i jeszcze jedno - jak zapijasz, to nie pij całej szklanki soku !!! bo rzygniesz. wypij tyle, byle dobrze popić tableteczki. zdrówko!
No i też jest trochę tańszy ;-)
A OxyContin nada się?
Słyszeliście o czymś takim jak Sevredol 100 mg? Mnie się wydawało, że sprzedawali je jedynie pod 200 mg. Nie jest to żadna ściema? Jakaś dziewczynka chciała mi sprzedać coś takiego. Podobno "po zmarłym ojcu" i potrzebowała kasy na święta. :-)
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.